Mobil- og nettbrettmarkedsføring

Glem Blackberry Productivity, Multi-Tasking Wins

I juli i fjor flyttet jeg til en Blackberry. Etter hvert som tiden gikk og jeg fant og installerte applikasjoner, ble det tregere og tregere. Det var som om Apps var en ny tanke, og Blackberry ble aldri designet for å kjøre dem.

Ikke misforstå, jeg elsket virkelig strømmen av tweets (takket være den nye Twitter-appen), Facebook-oppdateringer, samtaler og tekstmeldinger i et enkelt vindu. Det jeg ikke kunne takle var å prøve å fjerne varslene for å faktisk svare på en telefonsamtale. Da jeg kom til samtalen, var innringeren min i talepost. Ingenting kan være mer frustrerende. Tross alt ... det er en TELEFON!

Problemet er at jeg trenger en telefon OG de andre verktøyene. Jeg trenger Twitter, Facebook, LinkedIn, Evernote, Maps, Visual voicemail og massevis av andre verktøy for å få meg gjennom dagen. Jeg sender stadig sms til barna mine og får meldinger fra klienter gjennom alt, men telefonen min. Jeg trenger en maskin som kan utføre flere oppgaver.

Jeg er en Apple-fyr - med to MacBookPro-er, en ny Time Machine, en AppleTV og et skap fullt av over Apple-oldies. Jeg var Windows-fyr i over et tiår da vennen Bill Dawson snakket et selskap vi jobbet for for å skaffe meg min første MacBookPro. Jeg har aldri sett tilbake! Jeg er ikke en Apple-kult fyr eller en snobb - jeg anerkjenner at Apple bare er veldig bra fordi de kontrollerer maskinvaren OG programvaren. Det er en stor fordel i forhold til et selskap som Microsoft som må programmere et oppblåst operativsystem som kjører på uendelig mye maskinvare.

Men jeg fikk ikke en iPhone. Jeg kjøpte en Droid. Vi har allerede en iPhone i huset - datteren min ville ha en, og siden hun fikk meg pakket rundt rosa, kjøpte jeg den til henne. Hver gang jeg ringer til henne, høres det ut som om vi roper med to bokser og en snor mellom oss. Beklager AT&T, samtalekvaliteten din suger. Jeg kan alltid fortelle når jeg ringer noen på en iPhone fordi ringelyden høres ut som en gammel skrapet plate som spilles. Det er virkelig forferdelig.

Jeg valgte heller ikke en iPhone på grunn av den stadig mer irriterende diktatorstilen til Apple når det gjelder applikasjoner. Deres dårlige munnhugging av Adobe er bare dårlig smak ... Adobe har vært veldig bra for Apple gjennom årene. Jeg vil heller ikke utvikle apper i mål C. Jeg prøvde. Det suger. Jeg er ferdig.

Jeg vil heller gå til en kraftig telefon med fleksibilitet, god Google-integrering og applikasjons- og tilpasningsfrihet. Jeg kan miste noe av produktiviteten jeg hadde tidlig med Blackberry ... men nå har jeg multi-tasking tilgjengelig. Jeg tror kombinasjonen kan være en vask i det lange løp.

Douglas Karr

Douglas Karr er grunnleggeren av Martech Zone og en anerkjent ekspert på digital transformasjon. Douglas har hjulpet til med å starte flere vellykkede MarTech-oppstarter, har hjulpet til med due diligence på over 5 milliarder dollar i Martech-oppkjøp og -investeringer, og fortsetter å lansere sine egne plattformer og tjenester. Han er medgründer av Highbridge, et konsulentfirma for digital transformasjon. Douglas er også en publisert forfatter av en Dummies guide og en bok om lederskap for bedrifter.

Relaterte artikler

en kommentar

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.