Takk og lov for vennene!

For de av dere som la merke til at jeg forsvant ut av nettet i helgen, beklager jeg at jeg ikke engang la ut et notat eller to. Vi hadde litt familiekrise hjemme som tok all min oppmerksomhet og energi. Uansett hvor viktig bloggen min er og å opprettholde mitt omdømme på nettet, er ingenting like viktig som familien.

Jeg er veldig takknemlig for vennene mine, online og offline, i løpet av disse utfordrende tider. Jeg hadde ganske mange e-postmeldinger i helgen bare om jeg spurte om alt var i orden. (Det er ikke greit ennå, men det kommer dit.)

Apropos venner, dette er et innlegg jeg har ment å gjøre en stund. God venn og kar Bean Fiend, Jason Bean (ingen relasjon) skrev et innlegg Be Douglas Karrvenn.

jasonbeandouglasskarr tommel

Det hele startet da Jason satte opp kameraet sitt for å ta et tidsbestemt bilde av oss to. Jeg spottet med å stå der med armen rundt ham, og han tok bildet. Vi kom da på ideen om å gjøre et innlegg og få andre til å "fylle ut" og være min venn. Her er svaret vi fikk!

Jeg klapper ham ikke egentlig på hodet, jeg skulle presse ham av disken, og kameraet tok den!
Jeg klapper ikke egentlig John Uhri på hodet, jeg skulle presse ham av disken, og kameraet fanget det!

Jeg har møtt Lorraine og mannen hennes et par ganger, og vi har hatt glede av hverandres selskap. Jeg tror vi er mer som en gjenforent familie!
Jeg har møtt Lorraine og mannen sin noen ganger på regionale arrangementer, og vi har hatt stor glede av hverandres selskap (i det minste håper jeg de likte meg!). Jeg tror vi er mer som gjenforent familie!

Michelles blogg er ny for meg - men jeg nyter allerede hennes gjennomtenkte og personlige prosa. Jeg håper vi kan treffe Michelle og ta den koppen kaffe!
Michelles blogg er ny for meg - men jeg gleder meg allerede over den gjennomtenkte og personlige prosaen hennes. Jeg håper vi kan møte Michelle og ta den koppen kaffe!

Lokal podcaster, og musikkentreprenør extraordinaire, Darrin Snider tok til og med tid til å få meg inn der! Jeg møtte Darrin på ExactTarget og likte virkelig samtalen vår. Håper å krysse stier igjen snart!
Lokal podcaster, og musikkentreprenør extraordinaire, Darrin Snider tok selv tid til å komme i gang! Jeg møtte Darrin kl Eksakt mål og likte samtalen vår. Håper å krysse stier igjen snart!

Du kan fortsatt få med deg moroa! Her er originalt bilde som du kan Photoshop deg inn i! Jo flere venner, jo bedre!

4 Kommentarer

  1. 1

    Gjett det betyr at du ikke fikk den kule Google-plugin-modulen bygget heller da. Håper ting glatter ut enda mer etter hvert som dagen skrider frem. Du er helt riktig, ikke noe viktigere enn familien min. Utfordringen er hvordan du kan balansere å tilbringe tid med familien med å bruke tid på å gjøre de tingene du må, slik at du også kan ta vare på og sørge for dem. Vi ser deg snart på The Bean Cup.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.