GetProspect: Finn B2B-e-postadresser og administrer prospektlister

Finn Prospect

Så mye som jeg ikke liker å bli spammet, må jeg innrømme at det noen ganger er at folk har funnet e-postadressen min og kontaktet meg for legitime forretninger. Jeg har faktisk ansatt noen få entreprenører og kjøpt noen plattformer fra disse uønskede utgående e-postene som ble sendt til meg.

Når det er sagt, forventer jeg en viss respekt i denne kommunikasjonen:

  • Forskning - Jeg vil vite at jeg ble identifisert unikt for et bestemt formål.
  • Tilpassing - Jeg vil at personen skal gi meg beskjed om nøyaktig hva formålet var og deres forventning.
  • Avmelde - Jeg vil ha et middel til å melde deg ut av anmodningen og aldri motta en ny e-post hvis den ikke er aktuelt.

GetProspect Email Finder

Tidligere har jeg også gjort (gisp) ufattelig og kjøpte bulk e-postlister. Det er en veldig sketchy bransje, skjønt, så sjansene dine for å skade omdømmet ditt og bli stengt av e-postleverandøren er høye. Hvis du gjør dette, bør du kjøre listen gjennom et e-postinformasjonsverktøy for å sikre at du ikke importerer e-postmeldinger og e-postmeldinger som vil sprette.

GetProspect er en søkbar samling av e-postadresser kombinert med en intelligensmotor som holder journaler oppdatert. Bare skriv inn dine søkekriterier, så vil e-postutdrageren din gi en liste over navn med bedrifts-e-post, stilling, LinkedIn-profil URL, firmanavn, bransje, nettside og mye mer!

GetProspect - Finn en potensiell e-postadresse

GetProspect Prospect Management

GetProspect gir et flott grensesnitt for å importere, søke, filtrere, organisere og eksportere potensielle kunder.

GetProspect Prospect Management

Funksjoner for GetProspect Prospect Management inkluderer:

  • lister - Gruppere de ekstraherte profilene dine i lister. Bestill etter navn, selskap, stilling osv.
  • integrasjoner - Importer eller eksporter potensielle kunder til over 750 apper, inkludert Linkedin, Salesforce, Pipedrive, Zoho CRM, Mailchimp, Mailgun og Suite G.
  • Team - Du kan invitere teamet ditt til å dele planen din for å finne potensielle kunder raskere.
  • Eksporter til Excel - Eksporterte funnet kontakter til XLS-fil med ekstraherte e-poster og annen info.
  • Bulk Import - Finn en liste over e-poster samtidig. Bare importer filer som inneholder navn og firmainformasjon, og finn e-postene i bulk.
  • Selskapet Info - Finn nyttig informasjon som et firmaside, fysisk adresse og telefonnummer, bedriftsstørrelse, antall ansatte og mer.

Registrer deg og få 200 e-postadresser gratis

Offentliggjøring: Jeg bruker min tilknyttede lenke til GetProspect - bruk kode 6rE12 slik at du kan få 200 potensielle e-postadresser!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.