Bli fjernet fra Comcasts svarteliste

svarteliste

Hvis du sender mye e-post fra søknaden din via e-postmarkedsføring, må du sørge for at nettstedet ditt er godkjent av de største Internett-leverandørene. Jeg har tidligere skrevet om hviteliste med AOL og Yahoo! I dag fant vi ut at det kan være et problem der nettstedet vårt kan bli blokkert av Comcast. Comcast har litt info for å fortelle om de blokkerer e-postmeldingen din eller ikke.

Jeg har skrevet tidligere hvilke trinn Jeg har lært å sikre at nettstedet vårt opprettholder et godt rykte, men det er fortsatt mulig å ha det problemer med e-postlevering selv om du er uskyldig.

En representant fra Comcast sendte meg en e-post med en lenke til Comcasts skjema for blokkerte leverandørforespørsler. Jeg har fylt ut alt, forhåpentligvis, dette løser problemer vi møtte i går hvor en bruker faktisk ikke klarte å engang få tilgang til applikasjonen vår.

Jeg har lest ganske mange mareritt online om Comcasts DNS-blokkering. Vi anbefaler brukere å bruke OpenDNS i mellomtiden.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.