Markedsføring og salgsvideoerMobil- og nettbrettmarkedsføringSøkemarkedsføring

Få bloggen din til "A-listen"

AwardNå som jeg har deg her, ikke vær sint og dra. Hør på hva jeg sier deg.

Det er en flamme som går over blogosfæren akkurat nå på Nicholas Carrs blogginnlegg, Den store uleste. Beskyt Israel er med på argumentasjonen, i likhet med massevis av andre bloggere (eksempel).

Du bør lese Mr. Carrs fulle innlegg før du leser hva jeg har å si. Jeg håper jeg kommuniserer budskapet hans ganske ... Jeg tror det han sier er at det er så få veldig gode "A-List" -bloggere at alle andre bare burde kaste inn håndkleet.

Hvis du vil komme til "A-listen" for blogosfæren, må du først finne ut hva listen er. Det er opp til deg ... ikke Nick Carr, ikke Technorati, ikke Google, ikke Yahoo!, Ikke Typepad eller WordPress. "A-listen" bestemmes ikke av antall treff du får, volumet på sidevisninger, prisene du har mottatt eller hvor mye dollar på AdSense-kontoen din. Hvis det er det, kan det hende du blogger av feil grunner.

Velkommen til Douglaskarr.com, en av de store uleste. (Ok, kanskje ikke så bra)

Det dreier seg om den 'gamle skolen' for massemediereklame. Denne regelen sier at jo flere øyeepler ser annonsen din, jo bedre er du. Den gamle skolen sier at hvis du får hundretusenvis av sidevisninger, er du en suksess. Et par hundre, og du må være en fiasko. Du er en del av den store uleste. Det er akkurat den samme tankegangen som trekker ned filmindustrien, avisindustrien og nettverksfjernsynet. Problemet er at du betaler en enorm pris for øyebollene, uten retur. Problemet er at du ikke trenger alle de øyebollene, du trenger bare å få annonsen din til de rette øyeeplene.

Min “A-liste” stemmer ikke overens med Seth Godins, Tom Peters, Technorati, Shel Israel eller Nick Carr. Jeg vil ikke ha en million lesere. Visst, jeg blir begeistret når statistikken min fortsetter å vokse. Selvfølgelig vil jeg øke lesertallet og holde på leserne på bloggen min. Men jeg er egentlig bare interessert i folk som har de samme problemene og leter etter de samme løsningene som meg.

Jeg er denne kvasi-markedsførings-teknologien-nörd-kristne-far-fyren som bor i Indiana. Jeg kommer ikke til å flytte til New York eller San Francisco. Jeg ønsker ikke å være rik (men vil ikke klage hvis jeg gjør det!). Jeg er i nettverk med en gruppe markedsførings- og teknologer i og rundt Indianapolis. Jeg lærer og utsetter blogging for 'mine' masser (alle par dusin!). Og jeg deler erfaringene mine, tankene mine, spørsmålene mine og informasjonen min med så mange mennesker som er interessert.

Ser du, når jeg får en kommentar fra Shel Israel, Tom Morris, Pat Coyle, min familie, venner eller andre folk som jeg respekterer og deler med ... Jeg har allerede kommet til "A-listen". Hvis det ikke er din idé om en "A-liste", er det greit. Kanskje jeg ikke vil være med på deg. Vi opplever suksess hver for seg.

signert,
En av de store uleste

Douglas Karr

Douglas Karr er grunnleggeren av Martech Zone og en anerkjent ekspert på digital transformasjon. Douglas har hjulpet til med å starte flere vellykkede MarTech-oppstarter, har hjulpet til med due diligence på over 5 milliarder dollar i Martech-oppkjøp og -investeringer, og fortsetter å lansere sine egne plattformer og tjenester. Han er medgründer av Highbridge, et konsulentfirma for digital transformasjon. Douglas er også en publisert forfatter av en Dummies guide og en bok om lederskap for bedrifter.

Relaterte artikler

4 Kommentarer

 1. Godt å gå - helt enig.

  Jeg utviklet noen tanker om denne A-lister-konspirasjonen selv.

  . . .
  . . .

  Stor kudos på "kvasi-markedsføringsteknologi-nerd-kristen-far dude"-biten, btw. Jeg kan beskrive meg selv på samme måte!

  ????

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.