Motsatsen til alt sosialt? Egentlig?

Depositphotos 4742860 s

Wow, dette er ganske en uttalelse fra Avinash på ghostblogging:

Det er alltid interessant når noen med så mye autoritet som Mitch or Avinash kaster ut a herske som dette. Ikke bare er jeg uenig med Avinash, jeg kjenner mange, mange selskaper som også er uenige. Spøkelsesblogging er ikke motsatsen til alt sosialt ... uekte, uærlighetog oppriktighet er motsatsen til alt sosialt.

Bedrifter har blitt drevet til å gjøre så mye mer uten de riktige ressursene gjennom årene. Accenture gjorde nylig en studie som identifiserte det utilstrekkelige budsjetter, mangel på ferdigheter og utilstrekkelige verktøy er en pådriver for at markedsavdelinger svikter.

Hva om bedriften din ikke har budsjett, ikke har ferdighetene eller ikke har verktøyene til å blogge? Imidlertid har selskapet ditt ønske om å publisere både en kunnskapsbase og dele utrolige kundehistorier online. De kan gjøre dette billig med ghostbloggers - som forstår hvordan man skriver effektivt, hvordan man bruker søkeord effektivt, og har verktøyene de trenger for å overvåke klientens suksess. Ghostbloggers kan være i stand til å gjøre det bedre, raskere og med større resultater.

Jeg har noen bloggere på Martech Zone at jeg har spøkelsesblogget for ... fordi de fortsatte å fortelle meg at de mangler tid. Så jeg sendte dem et legitimt spørsmål som de hadde erfaring med. De skrev tilbake et svar med noen ressurser på nettet som kan hjelpe. Jeg tok e-posten deres, omformulerte den til et effektivt blogginnlegg og ba om tillatelse til å legge det ut under navnet deres. Hver gang personen har blitt enig og takket meg for at jeg gjorde innlegget.

Jeg delte ikke at jeg faktisk skrev innlegget ... Jeg stilte bare spørsmålet. Svaret var oppriktig, autentisk og delte verdifull informasjon med publikum. Vi spøkte med andre ord og ga verdien til leseren. Er det motsatsen til det sosiale? Jeg tror ikke! Selv om jeg har stor respekt for Avinash, er han ikke den keeper av alle ting sosiale på nettet. Bestem deg selv. Hvis det er effektivt, gjør det. Hvis ikke, ikke gjør det.

Jeg har sagt det om og om igjen ... tror du Barack Obama, uten tvil en av de beste talerne i vår tid, er uautentisk fordi han ikke skriver sine egne taler? Bor vi ham og forteller ham at han er motsatsen til alt det offentlige har å tilby? Nei! Vi erkjenner at han, som leder for den frie verden, har ressurser som hjelper ham til å generere taler som er skrevet med tanke på stemmen.

Hvis du ikke har tid til å skrive, men ønsker å få ordet om produktene eller tjenestene dine ... og du vil være oppriktig og autentisk, kan ghostblogging være en god strategi. Jeg snakker ikke om å gå og kjøpe artikler på nettet for 5 dollar per pop. Jeg vil heller ha et velskrevet blogginnlegg som ga leseren den informasjonen de trengte fra selskapet de undersøkte ... i stedet for noe raskt, fryktelig skrevet blogginnlegg fra en administrerende direktør uten tid.

Og selvfølgelig fortaler jeg ikke uredelighet. Hvis du blir utfordret om hvem som skriver bloggen din, fortell dem sannheten! Ghostbloggeren din vil elske deg for det.

PS: Alle blogginnleggene mine ble skrevet av meg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.