Hvem er dommeren for markedsføringen din?

Depositphotos 30001691 s

Jeg har gjort det i artikler jeg har skrevet tidligere. Jeg har dårlige munnmetoder som markedsførere har brukt ... fra å bruke svingete talspersoner til å spionere latterlige resultater. Noe markedsføring går på nervene mine. Men jeg spiller ingen rolle i markedsføringsligningen, det gjør heller ikke min mening helt ærlig.

En venn delte nylig et tilbud han mottok fra et selskap som så ut som et godt pakket kort med en håndskrevet adresse og et klistremerke påført en svaradresse. Det så ut som om det kunne ha kommet fra venn eller familie. Men da han åpnet det - hadde det et tilbud, og han følte seg lurt. Han var så lei seg, han tok et bilde og delte det på Facebook.

Jeg stiller ikke spørsmålstegn ved hvorvidt han fortjente å bli opprørt - det er hans sak. Han har rett til sin mening. Spørsmålet jeg uttalte i svaret var på hvilket tidspunkt er ikke markedsføre en forkledning av noe slag. Vi designer nettsteder for små startups som får dem til å se ut som bedriftsbedrifter. Vi designer infografikk i verdensklasse for kunder som sliter med markedsføringsbudsjettene. Vi sikrer casestudier og attester fra klientene som får best resultat.

Er det villedende?

Etter min mening er markedsføring veldig mye som dating. Du går ikke på en date i de komfortable svette du kaster på. Du tar en dusj, kler deg ut, får håret riktig og kaster på deg noen köln ... du vil se bra ut.

Er du villedende?

Oppfatningen kan være ja. Du ønsker å tiltrekke deg noen nok til å se hvor godt du liker dem. Etter noen få datoer kan du bestemme deg for å fremme forholdet eller ikke.

Å få et direct mail-stykke som er håndskrevet, kan tiltrekke noen nok til å åpne det. Da jeg kjørte direkttjenester, fortalte jeg kundene våre at vi måtte fange andres oppmerksomhet på kort gange mellom postkassen og søppelkassen. Det krever en seriøs kreativitet for å skille seg ut fra mengden. Teknologier har utviklet seg så mye på direct mail at noen skrivere har systemer som bokstavelig talt skrive etikettene og til og med alternative stiler av tegnene, slik at ikke to bokstaver ser like ut!

Jeg vil legge til at disse teknologiene ikke er rimelige. Den annonsøren brukte mye mer på det håndskrevne (stil) kortet enn de bare hadde til å stikke en en-siders mailer i postkassen. Å bruke de ekstra pengene resulterte definitivt i en høyere engasjementskurs og sannsynligvis resulterte i en større konverteringsfrekvens.

Det sanne spørsmålet om ikke markedsføring er bedragersomt, er ikke min eller min venns mening. Den sanne dommeren er utsiktene og til slutt selskapets opprettholdelsessuksess. Hvis kundekjøring er et stort problem, kan det være en markedsfører tiltrekker kunder, men de er sannsynlig mangler forventninger og må omstille markedsføringsstrategiene sine.

Jeg tror ikke det er svikefull å tiltrekke seg noen til å åpne, se eller klikke - jeg tror det er jobben til markedsførere å flytte folk til en salgsreise og til det kan tas en beslutning om kunden kan ha nytte av å gjøre forretninger med deg eller ikke. .

Å åpne konvolutten forpliktet ikke noen til et abonnement, det gjorde bare en god jobb med å se markedsføringen sin i stedet for å sette i søpla. Nesten hver dag ser jeg meg selv å se på en reklame, laste ned en whitepaper eller åpne en e-post som jeg trodde var bortkastet tid. Jeg blir ikke lei meg over det, og jeg synes heller ikke det er bedragersk.

Jeg går bare videre.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.