Google Adsense for Search: Bygg inn resultater i WordPress

Google AdsenseMens jeg gjorde ganske mye malearbeid på WordPress denne helgen, så jeg et notat om å legge inn Google Adsense for søkeresultatene på søkeresultatsiden. Dette er ganske enkelt hvis du har et statisk nettsted, men det er litt vanskeligere å jobbe innen WordPress. Heldigvis gjorde Google en fin jobb (som vanlig) med å skrive noen fine, rene skript for å legge inn resultatene.

Jeg redigerte ganske enkelt "Side" -malen min og satte inn koden som Google trenger for destinasjonssiden. Jeg har søkeresultatene lagt ut på søkesiden min (https://martech.zone/search). Deretter oppdaterte jeg søkesiden min med søkeskjemaet (med noen mindre endringer selvfølgelig).

Skriptet som Google leverer er intelligent å bare vise hvis det er et innleggsresultat, så de andre sidene mine viser ikke noe. Jeg antar at jeg kunne ha skrevet en 'if-uttalelse' som bare viste resultatene hvis siden tilsvarer søkesiden. Imidlertid brydde jeg meg ikke, siden det ikke vises ellers. Jeg antar at det er litt hack og ikke riktig, men det skader ikke noe.

Mitt neste skritt var å sikre at ingen konkurrenter til arbeidsgiveren min dukket opp på søkeresultatene! Jeg håper jeg fikk dem alle!

Prøv det her..

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.