Google Adsense tjener nå på inntektene mine

pengetre

I ganske lang tid kjørte jeg tilknyttede markedsføringsannonser i feeden min ved hjelp av PostPost plugin jeg utviklet for WordPress og Commission Junction annonser. Det var egentlig ikke en kilde til noen betydelige inntekter, kanskje noen få dollar i måneden.

Denne uken søkte jeg med Google Adsense om å konvertere feeden min fra Feedburner til Google. Prosessen med å gjøre dette er fortsatt manuell, men frykt ikke, du vil ikke miste en eneste abonnent i prosessen. Begge adressene fortsetter å publisere feeden, men sette feeden på Google har økonomiske fordeler siden det gir deg tilgang til Google Adsense for feeder.

Bare logg på Adsense-kontoen din og følg instruksjonene for å sende inn feeden manuelt for konvertering. Det tok omtrent en uke før gruven min ble omgjort. Google lover at dette vil være en automatisert prosess i fremtiden.

biden google adsense-feed

Det er fortsatt ikke perfekt, skjønt! Ta en titt på ovennevnte annonse fra en radikal politisk organisasjon som parret seg med notatet mitt om Joe Biden. Den refererte artikkelen var faktisk et ganske skummelt blikk på Byens 40 år lange historie med å stemme med storebror og la den lille fyren være ute for å henge.

Jeg forventer ikke for store inntekter fra Adsense på feeden. Mange mennesker ringer ganske enkelt programmet webmaster Velferd.

3 Kommentarer

  1. 1

    Egentlig Douglas, jeg har hatt RSS-annonser i omtrent en uke nå, og noen dager har jeg bedre inntekter derfra enn jeg har fra bloggen AdSense-blokker. Ikke sikker på om det vil vare over tid, men det er sikkert noce for nå.

  2. 3

    Jeg kaller det webmastervelferd fordi det egentlig er en "utdelingsdel" og ikke fordi det ikke gir anstendig mynt - vår rev er 5 tall i måneden fra det.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.