Google Analytics får et ganske rapporteringsgrensesnitt (Beta)

Fikk nettopp et notat i innboksen min og en fantastisk overraskelse da jeg åpnet Google Analytics. De har et beta-rapporteringsgrensesnitt live som er veldig slående. For å være ærlig begynte jeg virkelig å like Clicky på grunn av den gode rapporteringen. Dette kan få meg til å holde meg til Google, skjønt!

Google Analytics Beta-rapportering

Her er en lenke til en produkttur for den nye Google Analytics Beta-rapporteringen.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg ser frem til å se dette i aksjon når kontoen min byttes til den nye versjonen. Det ser ganske glatt ut.

  Jeg er sikker på at du ikke vil slippe Clicky, bare husk de enkle hyperkoblingene som tar deg rett til det punktet hvor den besøkende kom fra, og Feedburner-integrasjonen 😉

 2. 2

  Jeg bruker Clicky gjennom Performancing.com. Jeg liker det så langt, og jeg fikk et år gratis med premium-tjenesten for å ha vurdert dem på bloggen min. Jeg lurer på om Google begynner å bli bekymret på grunn av at alle Stat-tjenestene dukker opp som ser så mye bedre ut og er så mye lettere å jobbe med.

 3. 3
  • 4
 4. 5

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.