Bygg din egen tilpassede startside med Google Apps

I kveld bestemte jeg meg for å ta en pause, men likevel ønsket å legge til litt pizazz med min ny jobb. Det er et lite team jeg jobber med, men det er ganske kult hvor åpent for teknologi de er. Rett utenfor flaggermusen flyttet jeg ganske mange av våre delte dokumenter til Google Dokumenter. Det var et flott trekk siden vi også har noen ressurser utenfor kysten. Nå har vi alle det samme dokumentet med de siste oppdateringene - mye mer effektive.

En venn av meg Bill spurte meg hvorfor jeg ikke hadde brutt inn Google Apps. Han nevnte en annen felles venn, Dale, hadde brukt den til å etablere konas virksomhet, og de elsket den. Så i kveld lekte jeg litt med det. Det er litt klumpete, men det kan bare fungere ... Jeg fortsetter å evaluere det for å se.

Jeg bygde ut en veldig kul funksjon i kveld. Google Apps lar deg bygge en tilpasset startside og til og med gi deg den DNS innstillinger i tilfelle du ønsket å bygge den rett inn på nettstedet ditt! For eksempel kan du lage siden http://start.yoursite.com! I kveld bygde jeg ut en Patronpath-startside:

Google Applications Custom Startside for Patronpath

Noen av funksjonene:

  • Vår logo og merkevarefarger dekorerer siden.
  • Låst innhold i venstre kolonne som inkluderer en felles kalender, det lokale været og selvfølgelig National Restaurant Association-feed!
  • De høyre to kolonnene kan tilpasses uansett individet ønsker, akkurat som iGoogle.
  • Bunnteksten har noen tilpassede lenker i den til et par av våre nettsteder.

Det er ikke stort eller sprutete, men for et par minutter å spille med et gratis verktøy er det litt kult!

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg vil anbefale sideflak eller netvibes til noen. Jeg bruker pageflakes til å administrere flere e-postadresser og abonnere på rundt 30 blogger. Det gjør det superenkelt!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.