Søkemarkedsføring

Blogger et tilfluktssted for Black Hat SEO

God venn og mentor, Ron Brumbarger la meg et notat i morges med en urovekkende lenke til en blogg på Blogger som dukket opp på noen Google-varsler for noen nøkkelord han fulgte. Jeg vil ikke gjenta nøkkelordene her, da jeg ikke vil at mine besøkende skal koble tilbake eller besøke bloggen, men funnene var ganske urovekkende. Her er en seksjon av teksten fra en blogg som jeg fant koblet til:

Spamblogg

Nettadressen og navnet på bloggen ser ut til å være kodet på en eller annen måte, slik at skaperen kan spore resultatene. Inkludert i innleggene er tredjepartsinnhold drysset med dristige nøkkelord - det ser ut til å teste søkeordtetthet. I tillegg er det tilbakekoblinger til andre blogger som tester andre nøkkelord ... stien fortsetter og fortsetter og fortsetter.

Det ser ikke ut til at den aktuelle bloggen stjeler noe innhold, men bare prøver å teste noen viktige søkeord og uttrykk. En grunn til at dette er skummelt er at de sannsynligvis tester slik at de kan beregne hvordan de kan vinne disse begrepene i søkemotorer. Jeg ga beskjed til Ron og sendte ham en lenke til Bloggers rapporteringsskjema for nettsøppelblogg; forhåpentligvis vil den bli stengt umiddelbart, så vel som alle andre relaterte blogger som lenker til og fra dem.

Jeg er ikke overrasket over at det er spammere der ute som tester med disse metodene. Jeg er overrasket over at dette skjer rett under Googles nese! Matt Cutts ber om noen ideer om hva Google bør takle for nettsøppel i 2009 - kanskje deres egen plattform burde være topprioritet!

Takk for at du ga beskjed og skrev om denne Ron! Ron er president for Bitwise Solutions, et ledende firma her i Indianapolis som gjør noe fantastisk arbeid nasjonalt med Microsoft Sharepoint utvikling og integrering.

Douglas Karr

Douglas Karr er grunnleggeren av Martech Zone og en anerkjent ekspert på digital transformasjon. Douglas har hjulpet til med å starte flere vellykkede MarTech-oppstarter, har hjulpet til med due diligence på over 5 milliarder dollar i Martech-oppkjøp og -investeringer, og fortsetter å lansere sine egne plattformer og tjenester. Han er medgründer av Highbridge, et konsulentfirma for digital transformasjon. Douglas er også en publisert forfatter av en Dummies guide og en bok om lederskap for bedrifter.

Relaterte artikler

4 Kommentarer

 1. Hvis du ga en Google-database kraften til tale og sa "fortell meg om flyreiser til Chicago", er det sannsynligvis veldig nær det den ville si. Uten at noen ser seg over skulderen er databasen i hovedsak uten peiling.

  Det ville få nøkkelordvekten akkurat. Det ville få antall verb/substantiv/stoppord akkurat. Det ville få flere andre intrikate faktorer akkurat, men det ville aldri gi mening med mindre det ble gjentatt ordrett.

  Jeg er ikke overrasket over å se dette heller, det ser ut til at 2010 kan være året brute force taktikk tar over der spammere bare masseangrep søkeresultater i ekstremt volum mens Google blir drakonisk når det gjelder å trenge den perfekte kombinasjonen av ord før de overleverer side én-resultater .

  Jeg vil gjerne høre mer om funnene dine Doug hvis noe mer utvikler seg med dette.

 2. Ser ikke de to siste kommentarene ut som spam???

  Bla jeg liker bloggen din, jeg kommer tilbake og sjekker den ut osv..,
  nå har de en PR3-tilbakekobling hmmmm...
  Vel, jeg vil ikke legge ut en lenke lol selv 🙂

 3. Hei George!

  Jeg legger ikke mye vekt på Pagerank – jeg legger mye mer vekt på å rangere bra for søkeord som trekker mye trafikk. Denne bloggen rangerer godt på hundrevis av søkeord. Skulle jeg ønske jeg hadde en PR9? Sikker! Jeg får imidlertid ikke bestemme det. Jeg har MANGE tilbakekoblinger og en god historie – ikke sikker på hvorfor PR-en min er lav.

  Takk RE: SPAM. Jeg er på IntenseDebate nå og prøver å finne ut hvordan jeg finner disse gamle kommentarene for å merke dem som spam!

 4. Hei George!

  Jeg legger ikke mye vekt på Pagerank – jeg legger mye mer vekt på å rangere bra for søkeord som trekker mye trafikk. Denne bloggen rangerer godt på hundrevis av søkeord. Skulle jeg ønske jeg hadde en PR9? Sikker! Jeg får imidlertid ikke bestemme det. Jeg har MANGE tilbakekoblinger og en god historie – ikke sikker på hvorfor PR-en min er lav.

  Takk RE: SPAM. Jeg er på IntenseDebate nå - ikke sikker på hvordan de gjorde det forbi. De er borte nå!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.