Ring meg når du er ute av Beta, Google Gears!

Google Gears BetaVel, jeg er ikke sikker på hva i helvete er pakket inn i Google Gears for Beta-utgivelsen, men jeg tror de burde flytte tilbake til Alpha.

Jeg begynte å løpe Google Gears for omtrent en uke siden for å teste offline funksjonaliteten til applikasjoner som Google Reader. Jeg la ikke merke til noen problemer som kjørte tillegget umiddelbart, men i løpet av uken måtte jeg tvinge å slutte Firefox mer og mer og mer.

Til slutt, bare å ha en enkelt side åpen (som ikke har noe å gjøre med offline visning) vil føre til at Firefox fryser opp. Den andre natten la jeg merke til det mens jeg brukte Yahoo Webmessenger. Jeg var nysgjerrig på om det var Yahoo som forårsaket problemer. I dag sluttet jeg å bruke den og hadde fortsatt problemer. Jeg deaktiverte Google Gears etter at Firefox ville fryse opp noen få minutter og voila! Jeg er fri igjen.

Beklager, Google. Få rumpa tilbake på campus, bestill pizza og klipp av massasjekupongene for dette teamet - de må komme tilbake på jobb!

3 Kommentarer

 1. 1

  Da jeg hadde et raskt spill med Gears, fant jeg en rekke rare ting som skjedde, men jeg la det ned til det faktum at jeg utviklet meg og at det ville være bivirkninger, jeg endte også opp med å avinstallere det da jeg allerede har for mange Firefox tillegg installert.

  Jeg synes at firefox i seg selv blir mer upålitelig jo flere tillegg du har på en gang, ikke sikker på om dette ned til minnelekkasjer eller bare generelt bremser.

 2. 2

  bare google har motet til å frigjøre beta-programvare i så stor skala.

  vi prøvde en gang å gi ut beta-programvare, og mange shareware-nettsteder nektet å akseptere programvaren ... og sa at det kan føre til ustabilitet på brukerens maskin.

  Men det samme nettstedet vil mer enn gjerne publisere beta-ting fra store gutter 🙂

 3. 3

  Midt i blinken!
  Jeg har hatt lignende problemer. Faktisk, jeg har sluttet å bruke Firefox ... til slutt visste jeg at det var tannhjul og deaktiverte alle tilleggsprogrammer ... for å bekrefte at det var tilleggsproblemet, \ n.
  Vendt andre tilbake uten tannhjul. På en eller annen måte er Firefox fremdeles skadet. 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.