Google Map API: Finn, dra og oppdater posisjonen min

Klikk her for å se!Jeg kjøpte Google Map Hacks i går, men er litt skuffet over boka. Det er ikke forfatterens skyld, men boken er ganske mye utdatert siden utgivelsen av Googles Geocoder og Googles versjon 2 av API-en.

Det var ganske mange lenker i bøkene, så jeg var i stand til å sjekke ut en rekke nettsteder og se hvordan de har tilpasset seg de nye utgivelsene. Jeg bygger kartintegrasjon for et nytt nettsted som jeg bygger. Det første trinnet vil være at en lokal kan legge inn adressen sin på et kart og deretter oppdatere plasseringen hvis markøren ikke er i den perfekte posisjonen.

Noen forbedringer jeg har gjort:

  • Bruke V2 Geocoder
  • Bruke drafunksjonaliteten på kartet
  • Oppdatere breddegrad og lengdegrad i et skjemafelt (disse kan selvfølgelig skjules)
  • Avrunder breddegrad og lengdegrad til en 8-sifret presisjon
  • Deaktivering av skjemaet slik at personen ikke kan legge til mer enn ett sted

Klikk HER for en fungerende DEMO.

Jeg designet mine egne markører for et avansert alternativ. Legg igjen en kommentar til denne oppføringen hvis du 'låner' koden min, eller hvis du forbedrer den på en eller annen måte. Jeg vil gjerne se hva du skal gjøre. Mine neste trinn er at brukeren velger hvilken type markør de ønsker, samt setter et miniatyrbilde i informasjonsvinduet.

Bruk gjerne koden - du kan donere en Takk skal du ha til Paypal.

Støtt dette nettstedet!

5 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.