Gresshoppermarkedsføring

OPPDATERING: resultatene er inne på denne kampanjen! 4,911% trafikkøkning fra april til mai; 144,843 videovisninger med 162 kommentarer; 1,500 tweets; 120 blogginnlegg på en måned; Tweets fra Guy Kawasaki, Kevin Rose og Jason Calacanis; 7 nasjonale TV-omtaler.

I kveld kom jeg hjem og mottok en FedEx adressert til bloggen min fra Gresshoppe. Merkelig nok åpnet jeg pakken og fant faktisk en pakke med ekte sjokoladekledde gresshopper - nå er det en markedsføringskampanje!

Grasshoppers

Les de små skriftene! Pakken refererer deretter til en melding fra Gresshoppe til gründere:

Gresshoppe er kanskje ikke det du synes! Det er faktisk et integrert virtuelt telefonsystem (virtual PBX) for din bedrift som inkluderer gratisnumre, viderekoblingsfunksjoner til hjemmet, mobilenheten, kontoret ... og til og med online telefonsvarer til e-postfunksjoner. Kostnadene varierer avhengig av pakken du vil ha - men de starter på $ 9.95 per måned og varierer opptil $ 199 per måned.

Jeg er en sucker for en markedsføringskampanje som stikker ut fra mengden, og dette er en av dem! Jeg vil gjerne lære mer om hvordan Grasshopper bestemte at gründere var en hovedmålgruppe for denne kampanjen. Jeg gleder meg også til å finne ut hvordan kampanjen fungerer. Hvis det ikke resulterer i direkte inntekter, vil det sikkert gi bevissthet til Grasshopper!

Det vil være interessant å se hvordan tjenesten vil konkurrere og holde opp til Google Voice når det går live. Det ser ut til at Grasshopper har en viss robust funksjonalitet, men pris- og minuttområdet kan være begrensende for noen små bedrifter.

Når det gjelder sjokoladekledde gresshopper, prøvde jeg en og det gjorde en venn av familien. Det smakte som sjokolade ... med litt knas. Min sønn og datter nektet å prøve en.

3 Kommentarer

 1. 1

  Hei Doug,

  Takk for flott skriving. Glad du mottok gresshoppene og håper du prøvde en.

  Jeg vil påpeke to ting du nevnte. Først om å gå live. Vi har betjent over 70,000 XNUMX gründere til dags dato (http://grasshopper.com/about) og fortsett å forbedre tjenesten basert på tilbakemeldinger. For det andre om Google Voice. Som en forbrukertjeneste er Google Voice flott. Der Grasshopper er forskjellig, er den designet som et forretningsverktøy. Utvidelser for ansatte og avdelinger, tidsplaner for viderekobling, en robust nettportal, pålitelig og 24/7 live support. I hovedsak kan Grasshopper-utvidelsen din videresende til Google Voice-telefonnummeret ditt så mye den kan til Blackberry, hjemmetelefonen, etc.

  Hvis du vil prøvekjøre tjenesten, vennligst gi meg beskjed.

  hilsen,

  -Siamak

  • 2

   Hei Siamak,

   Tusen takk for svar! Jeg erkjenner absolutt at det er et stort skille mellom forretnings- og forbrukerapplikasjoner – poenget ditt er godt tatt. Gratulerer med veksten og suksessen. Jeg er ikke sikker på om jeg ville gi applikasjonen din nok oppmerksomhet ... men etter å ha jobbet med en rekke oppstarter, vil jeg definitivt ha Grasshopper på listen min over apper jeg kan prøve ut.

   Takk igjen!
   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.