Min neste lesning: Gravitasjonsmarkedsføring

gravitasjonsmarkedsføring

Neste opp på leselisten (som virkelig hoper seg opp) er Gravitasjonsmarkedsføring.

De hyggelige menneskene på Wiley sendte meg markedsføringsboken - de må ha innsett at jeg er en sukker for markedsføringsbøker. For de av dere som unngår forretningsbøker som pesten, men som studerer menneskelig atferd ... det er det jeg liker med markedsføring av bøker.

Noen spurte meg en gang om jeg hadde studert sosiologi. Jeg antar at jeg har på en måte ... Jeg tror det er det markedsføring handler om. Jeg bekjenner meg ikke for å forstå mye om menneskelig atferd, men jeg liker å observere det og dele det jeg observerer.

Gravitasjonsmarkedsføring, vitenskapen om å tiltrekke kunder, har et glatt deksel, et glatt nettstedet, glatt blogg, og en ganske glatt beskrivelse:

Gravitasjonsmarkedsføring gir gründere, bedriftseiere, selgere og markedsføringsfagfolk en enkel metode for å tiltrekke seg kunder og avslutte salg uten å måtte utføre manuelt salgsarbeid som kaldtrop, prospektering eller tigging for virksomhet.

Skrevet for folk som ønsker salg, fortjeneste, kunder og penger i lommen, men som foretrekker å gjøre det uten manuell arbeidskraft, avslører denne boken prinsippene om naturlig å tiltrekke seg kunder og enkelt og uanstrengt gjøre salg uten påtrengende, ansikt, hardsell taktikk. Den kombinerer praktiske råd basert på testede og velprøvde metoder med kronikker fra fra-skyttergraver, salg med høy ledning uten nett og markedsføring.

Jeg er ikke en for glatt, men det ville jeg ikke døm boken etter omslaget [tiltenkt]. Sitatene fra andre forfattere høres ut som om boka er morsom, hardtslående og i ansiktet ditt. Det høres ikke så glatt ut som annonsene ... det høres ut som en bok jeg virkelig kommer til å like.

Du kan laste ned en utdrag av Gravitational Marketing på forfatternes nettsted. Jeg vil dele min mening om boken om noen få uker når jeg er ferdig med den.

2 Kommentarer

  1. 1

    Hei Doug

    Dette ser ut som en flott bok. Skulle ønske de ville sende meg en kopi for å lese og gjennomgå. Jeg legger den til listen min, som vokser med stormskritt akkurat nå.

  2. 2

    Jeg liker ideen om å få kunder til deg - via tyngdekraften. Det er den beste tilnærmingen, hvis kunden mener at de ønsket produktet i utgangspunktet, ikke at du presset produktet på dem. Takk for heads up på denne boka.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.