To svært effektive måter å utvide e-postlisten din

pengetre

Vi vokser aggressivt vårt nyhetsbrevprogram, og jeg må tilstå ... Jeg legger til folk i vårt Martech Zone nyhetsbrev hver eneste dag. Vi har faktisk vokst til nesten 3,000 abonnenter de siste månedene! Enda viktigere, at trafikken fortsetter å føre abonnenter tilbake til bloggen vår og til annonsørene og sponsorene våre. Hvis du ikke har et e-postprogram for å fange folk og returnere dem til nettstedet, bloggen eller merkevaren din ... mister du mange potensielle kunder.

De to raskeste måtene å utvide listen over markedsføringsbrev har vært:

 1. Legge til alle relevante kontaktpersoner som har nådd oss ​​via nettstedet eller e-posten vår. Dette inkluderer til og med PR-profesjonelle som kontakter oss for å gi ideer om blogginnlegg (omtrent hver time).
 2. Legger til alle i nettverket mitt - fra adresseboken min og til og med LinkedIn. Interessant, jeg fikk litt flak fra en e-postleverings fyr som jeg la til for omtrent 6 måneder siden ... men han la faktisk ikke e-posten til søppelmappen, han bare vinner mye, kalte meg navn på nettet og gikk deretter bort (heldigvis ).

nyhetsbrev loga3Det fungerer så bra at jeg skulle ønske jeg hadde et automatisert middel for å få det til å fungere. Jeg skulle ønske at jeg hadde et verktøy som høstet alle innkommende e-postmeldinger og automatisk la personen til nyhetsbrevlisten min. Interessant nok så jeg det GetResponse har lagt til en lignende integrasjon i deres e-postplattform. Til høyre er alle kildene som GetResponse-brukere kan hente abonnenter fra.

Hvis de nye abonnentene mine mottar e-posten og ikke liker den? Ingen bekymringer - de kan bare melde seg av. Dette er en akseptert praksis i bransjen ... men ikke alltid anbefalt. Hvis du synes dette er forferdelig (som de fleste e-postleverandører vil gjøre), bryr jeg meg ikke. Jeg øker både nyhetsbrevet vårt, øker trafikken min til nettstedet, OG jeg opprettholder fortsatt utrolige priser for åpning og klikk. I tillegg fortsetter jeg å ha et klageforhold på 0%, og avmeldingsgraden min var 0.41% på det siste nyhetsbrevet jeg sendte ut.

Nøkkelen til alt dette er selvfølgelig dobbelt:

 1. De kvaliteten på innholdet i vårt nyhetsbrev. Det er aktuelt. Det er betimelig. Og den er informativ og profesjonelt designet. Denne siste e-posten promoterte til og med et arrangement. Ikke bare mottok jeg IKKE en eneste klage, et par folk konverterte!
 2. De volum av nye abonnenter Jeg legger til hver uke er veldig liten. Jeg kaster ikke 10,000 abonnenter som jeg 'fant' i nyhetsbrevlisten ... Jeg legger til 20 til 50 abonnenter hver uke ... omtrent det samme volumet som nyhetsbrevet naturlig legger til.

Det har virkelig endret hele holdningen min til e-postmarkedsføring. Jeg har ikke lenger dobbelt opt-in og legger til hver e-post jeg kommer i kontakt med profesjonelt. Det får meg til og med til å lure på om det er på tide for meg å få en liste over markedsføringsfagfolk. Hvis jeg gjør det, gjør jeg det vil send et invitasjonsbrev slik at jeg ikke risikerer å skade listen min.

Jeg er ikke sikker på hvorfor hver e-postleverandør ikke legger til dette i sin samling av verktøy. Kudos til GetResponse... Jeg trodde jeg var litt original med å utvide listen min. Det ser ut til at de er foran spillet.

3 Kommentarer

 1. 1

  Det er en veldig dristig idé! Men baksiden – hvis hver profesjonell kontakt jeg har lagt meg til i nyhetsbrevet deres uten at jeg har spurt/gitt tillatelse – ville jeg blitt veldig irritert.

  Legg til det – emnet ditt – innholdet ditt er noe de fleste vil like. Jeg tror ikke dette rådet kan gjelde alle bransjer.

 2. 3

  Doug, ofte leser jeg bare innlegg i RSS-leseren min, men denne var fantastisk nok til å rettferdiggjøre en stopp og kommentere. Jeg er 100 % enig og blir lei av e-postnazistene som prøver å gjøre produktet deres vanskelig når alle andre medier blir mer integrert.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.