Gratulerer med dagen til meg!

ExactTarget bursdag

ExactTarget er et flott sted å jobbe!

I morges overrasket lunsjkompisene / medarbeiderne / ektefellene meg med en godt dekorert belte. Komplett med bursdagskonfetti (forsiktig så du ikke får noe på tastaturet mitt), Happy Birthday-bånd, en Expresso-maskin (!!!), Dr. Grip Gel Fine Point-penn, Expo Dry Erase Marker med magnetbrakett og viskelær på tuppen, OG en “Tide To Go” flekkfjerner (siden jeg alltid kommer tilbake fra lunsj med en eneste dråpe av noe på skjorten).

Du kan ikke ha en mye bedre bursdag enn det! (Inntil jeg kommer hjem og barna mine gir meg kaken min med stearinlyset mitt 'Over the Hill'!). Jøss, jeg er ikke engang 40 ennå!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.