Godt nyttårsaften ... Kanskje

HodepineI ettermiddag gleder jeg meg til å tilbringe nyttårsaften med noen gode venner, Bill og Carla. Vi skal spille noen Cranium spill, se på noen videoer og slappe av mens vi venter på at 2007 skal komme stille og (forhåpentligvis) fredelig inn.

OPPDATERING: Jeg hadde tidligere skrevet om et utfordrende forretningsforhold jeg inngikk med en annen blogger. På forespørsel fra noen andre lesere vil jeg beholde dette delvise innlegget. Heldigvis jobber vi med de utestående problemene.

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er glad for at dette blir gjennomarbeidet. Jeg så det opprinnelige innlegget, og var veldig bekymret for deg. Siden jeg nylig sørget over ektefellen min (vi var atskilt, men beste venner), kan jeg DEFINITIVT forholde meg til Holiday Blues.

    Mine har også et gledelig notat. Hun elsket jul, men helsen hadde hindret henne i å "gjøre det riktig" de siste årene. Jeg trøster meg med å vite at hun hadde den beste julen ennå.

    Vince

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.