Vi hater alle søppelpost og kaldanrop ... Inntil vi ikke gjør det

Salgskrok

15. mai mottok jeg en uønsket e-post (aka SPAM) fra et byrå i Atlanta som fortalte meg hva en forklaringsvideo var. Jeg visste hva det var, vi har skrevet om forklaringsvideoer omfattende og publisert ganske mange av våre egne. Jeg svarte ikke på e-posten. En uke senere får jeg en ny e-post med et lignende notat. En uke senere, en til. Jeg svarer ikke på det heller. Fire e-postmeldinger som jeg ikke svarte på eller til og med klikk på en lenke på.

Vi begynte å jobbe med en ny klient og har styrket deres merkevarekrav for noe sikkerhet vi redesigner. Et av de fremtidige prosjektene vi vet at vi skal takle, er en forklaringsvideo for dem. Så når jeg svarer på tilbakemeldinger på den nye sikkerheten vi utformet, mottar jeg enda en e-post fra forklaringsvideoselskapet.

Det var ingen avmeldingslenker i e-posten, og det var heller ikke noen drevet av logoer ... men jeg er ganske sikker på at han brukte et salgsautomatiseringsverktøy. Salgsrepresentanten satte inn noen lenker til det siste arbeidet deres i e-posten og sa at de vil gi rabatt for å jobbe med meg på det første prosjektet. Jeg holder fingeren over eksemplet på lenken et par sekunder og lurer på om det ville være bra eller ikke ... og jeg klikket.

Målet jeg klikket på var en fantastisk forklaringsvideo på 1 minutt. Det var fullt animert, hadde et flott lydspor og til og med lydeffekter blandet inn. Hastigheten på det var ikke stresset i det hele tatt, og det var eksepsjonell kvalitet. Dette kan være en avtale som jeg ikke burde gi opp, så jeg svarte med det nye prosjektets informasjon og klikket på send.

I løpet av et minutt ringte telefonen min, og det var fyren som hadde sendt meg en uønsket melding hver uke. Han ringte bare for å finne ut flere detaljer og var spent på å se om de kunne hjelpe. Han var ikke påtrengende, prøvde ikke å lukke meg og brukte litt tid på å lære om virksomheten min og våre evner. Vi avsluttet samtalen med at han lovet å følge opp et tilbud om morgenen.

Vi hater det ... men det fungerer!

Jeg er sikker på at jeg nærmest blir pisket online for å være e-postmarkedsføreren som offentlig innrømmer å:

  1. Svare på SPAM
  2. Gjør faktisk det ufattelige og klikke på en lenke på spam-e-posten.

Ok, du fikk meg. Men vet du hva? Dette byrået har nettopp funnet en ny klient som vil gi dem løpende arbeid på denne arenaen. Og jeg har kanskje bare landet en utrolig partner som kan skalere opp animasjon for oss til en veldig rimelig pris. Hvis jeg ender med å gjøre noen få forklaringsvideoer for dem, var belønningen så mye mer enn risikoen for begge selskapene.

Vi skriker og skriker alle om SPAM og kalde samtaler ... men vi må virkelig være ærlige om effektiviteten av dem. Markedsføring handler om produkt, plassering og pris. I dette tilfellet er produktet det jeg trengte, plasseringen ble tidsbestemt og prisen var riktig.

Dette betyr ikke at jeg kommer til å oppmuntre kundene mine til å begynne å spamme søppel fra folk ... men jeg vet absolutt hvorfor bedrifter gjør det.

Det fungerer.

En kommentar

  1. 1

    Jeg er enig med deg. Nøkkelen her er at forskningen er viktig. Vi må være flittige med å undersøke og forstå våre potensielle kjøpere. Jeg tror ofte vi blir litt gretne fordi vi kanskje har opplevd å bli merket SPAM og får en liten trigger gjerne med å markere andre som SPAM. Denne typen ting kan skade virksomheter; lenge. Jeg fikk en kald e-post i går kveld fra noen som prøvde å selge meg på innholdstjenester, jeg skulle i utgangspunktet merke den som spam, men jeg klarte ikke å gjøre det. Han hadde ingen avkoblingskobling heller. Jeg pekte rett og slett på det og sa "nei takk." Jeg tror vi må gjenkjenne forskjellen mellom phishy spam. De som sier, "ta dette nye tillegget," eller "tjen $ 1,000 om dagen hjemmefra"; Dette er tydelig spam, det er ikke noe mål. Jeg tror at hvis en selger har gjort nok undersøkelser for å vite at du driver med markedsføring og gir deg en e-post som tilbyr en markedsføringstjeneste, er det greit. Bare vær ærlig og si "nei, takk" og det vil gjøre. E-post blir ikke borte eller kaldt.

    Flott artikkel!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.