Hei, jeg er Mac. Og jeg er en PC.

Jeg er en PCJeg er en Mac

Hei, jeg er Mac.

Og jeg er en PC.

PC: Jeg har RAM, et hovedkort, en prosessor, en mus, et tastatur, en harddisk og en skjerm.

Mac: Det gjør jeg også. Og siden de alle er laget av de samme menneskene som lager operativsystemet mitt, fungerer de bedre. Det er mye mindre kode å håndtere.

PC: Jeg skjønner. Jeg er litt billigere siden du kan blande og matche tusenvis av alternativer og til og med bygge meg selv. Jeg fungerer kanskje ikke like bra som deg, men jeg støtter millioner flere enheter. Dessverre, når noen skriver noe crappy, kan det ødelegge meg.

Mac: Fornuftig, det er derfor vi ikke lar andre lage tingene våre. Jeg håper du jobber med det. Hei, i det minste kan vi snakke med hverandre!

PC: Visst kan det! Du kan se meg på nettverket ditt, jeg kan se deg på mitt. Vi støtter begge trådløs, Bluetooth, Firewire og USB.

Mac: Noen ganger kler jeg meg litt kjøligere enn deg.

PC: Ja, men hvis folk er villige til å bruke litt mer, kan jeg se ganske bra ut. Heck, jeg kan til og med se ut som deg med en fin temaprogramvare.

Mac: Wow. Og siden vi har de samme prosessorene nå, kan jeg faktisk kjøre programvaren din med Parallels.

PC: Kan du? Det virker litt ensidig, ikke sant?

Mac: Jada ... men ingen klager egentlig fordi du er en av de "forretningsmessige" monstrene som alle våre kule gutter skal ha.

PC: Hat deg bort, kompis! På den måten vet man virkelig bryr seg når du (Apple) går bort med $ 472 millioner i fortjeneste med en fortjenestemargin på 48%. Det er ironisk at det får meg til å se ondt ut for å jobbe med alle, mens du ikke deler noe og tjener stor fortjeneste også.

Mac: Shhhhh. Ikke fortell det til noen. Tross alt kommer vi snart ut med en telefon som kommer til å bli en stor selger.

PC: En telefon? Wow ... kom ikke de ut for en stund siden?

Mac: Ja, men vi skal gjøre det kjøligere.

PC: Hvor mye kulere?

Mac: 50% -gevinst-margin-kjøler.

PC: Wow. Med disse typer marginer, vil du tro at du kan slippe prisene litt. Tross alt tjener ikke artister og musikere for mye penger ... gjør de det?

Mac: Nei, men de er villige til å bruke mer på kreative, kule ting.

PC: Det er godt å være kul.

Mac: Helt til banken, kompis!

MERK: Skrevet og lagt ut fra en MacBookPro

20 Kommentarer

 1. 1
 2. 3
 3. 5
  • 6

   Så sant, Gavin. Jeg kom ikke inn i politikken med dette, men det minner meg om regjering ... så lenge republikanere og demokrater har alle som hater hverandre, er det ingen som merker hvor mye de misbruker og fyller sine egne lommer.

 4. 7

  Doug,

  Jeg elsker denne humoren! Selvfølgelig er Apple den som ler. I mellomtiden har Dell sin administrerende direktør tilbake. Kanskje vil han ansette Dell Dude på nytt for reklamene deres for å bekjempe Mac-fyren!

 5. 8

  Jeg elsker det Mac er et leketøy for meg. Jeg redigerer video på PCen min, og det fungerer bra. Selv om jeg tunes er et eple, fungerer det bra på PCen min. Walk in Best kjøper, og de har tusenvis av programvaretitler for PC og bare noen få for MAC. Jeg beklager at Mac-ene ikke låser opp er BS. Jeg har sett dem gjøre det.

 6. 9

  Jeg elsker denne oppføringen 😆 Det er gjensidig nå 😛 Men faktisk gikk Mac også til Blue-Death-skjermen, bare det skjedde mindre enn Windows, Windows XP hadde imidlertid vært et godt selskap med meg. Selv om jeg bare er en ny Mac-bruker, men jeg tror at hvis jeg ville ha sjansen til å velge min neste datamaskin, vil det være veldig vanskelig ...

 7. 10

  Jeg tror det gode ved Mac-annonser er at de er enkle å gjøre narr av. Jeg er sikker på at Apple innser at de ikke er nye annonser, men disse parodiene - gode eller dårlige - vil bare gi Apple-leiren mer oppmerksomhet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.