Hold selskaper ansvarlige

frustrert

Jeg kunne dele noen gode skrekkhistorier med deg i historien min med banker og kredittkort. Noe av det har riktignok vært min feil, men det meste er bankers latterlige handlinger. Jeg lurer på hvordan disse gutta sover om natten ... enorm fortjeneste, redning, bonuser og latterlige overtaksgebyrer har ikke engang skutt dem for å forbedre systemene sine.

Her er et godt eksempel ... kredittkortet mitt har blitt slått av to ganger mens jeg var på reise. Før begge turene informerte jeg banken om at jeg skulle reise og for å sikre at jeg ikke ble flagget. Samtalene var bortkastet tid - jeg ble slått av to ganger for mistenkelig aktivitet. To ganger var nok ... og det antikke online-systemet og mangel på støtte i helgene og nettene fikk meg til slutt tilbake til en stor bank. Vi kaller dem JP.

JP har et ganske fantastisk online system. JP har utenlandske ledningsegenskaper. JP har en app der jeg kan sette inn en sjekk ved å ta et bilde av den. JP har til og med lønnsmuligheter med kontoen min. Kanskje den avkjølende tingen ... JP tildelte meg en personlig bankmann. Hva er en personlig bankmann? Det er noen jeg må sende en e-post og ringe hver gang jeg har et problem. Min personlige bankmann forteller meg deretter 1-800-nummeret for å ringe etter hjelp. En enorm forbedring i forhold til det gamle systemet med å bare ringe 1-800-nummeret i utgangspunktet. [Ja, det er sarkasme]

BTW: Min personlige bankmann er en kjæreste, og jeg vet at hun prøver å hjelpe meg så mye hun kan. Det løser imidlertid ikke problemet.

Denne helgen trengte jeg å bestille noen flybilletter til Engasjere konferanse i San Francisco i slutten av denne måneden. Først brukte jeg kajakk, og kredittkortet mislyktes. Neste brukte jeg Delta.com-siden, og den mislyktes. Begge gangene sto det at adressen min ikke stemte overens med kontoen min. Det eneste problemet med det er adressen min er angitt nøyaktig på samme måte på begge sider, så det er egentlig ikke et avvik. I stedet for å legge på, stod jeg på vent mens Delta-representanten personlig ringte banken min for å bekrefte adressen. (Ganske hyggelig av Delta!)

Delta-representanten kom tilbake og fortalte at banken min fortalte dem at adressen jeg oppga ikke stemte overens. Nå er jeg lei meg. Neste i køen er min personlig banker. Min personlige bankmann kommer i kontakt med teknisk støtte, og de anbefaler at jeg prøver adressen min med eller uten postnummeret på postnummeret mitt. Alvor.

Delta-nettstedet tillater ikke en Zip4-utvidelse, så tiden som gikk tapt mellom e-postene mine og min personlige bankers samtaler til supportteamet har vært en vask. Jeg ga beskjed til min personlige bankmann om at det fortsatt ikke fungerer. Fire dager senere, og jeg har ikke billettene.

På dette punktet kan du lure på hvorfor jeg ikke bare henter et av de andre kortene mine og betaler for billetten. Hvorfor? Fordi dette skal fungere. Dette er hva et forretningskredittkort er for ... for å gjøre ting som å bestille reiser, kjøpe utstyr osv. Jeg do har andre måter å kjøpe billetten på, og jeg er sikker på at de fleste har hindret systemet og gjort det.

Men jeg skal ikke.

Vi har alle ærlig tålt med for mange løsninger i livet vårt. Vi holder på med programvarefeil, bankproblemer, telefonproblemer, Internettproblemer ... livene våre blir ikke enklere med alt dette, det blir mer komplisert. Og når vi legger til mer kompleksitet, finner vi flere problemer. Kjernen i alle disse problemene er det faktum at vi har forventet løsninger og ikke lenger holder selskaper ansvarlige. Det er lettere å hente et annet kredittkort enn å ringe og sende en e-post til min personlige bankmann.

Men i morgen kommer jeg til å miste litt mer produktivitet på telefonen i og i e-post med min personlig banker. Produktiviteten hennes kommer (dessverre) til å lide, i likhet med teknologiteamet hun jobber med. Jeg skal sørge for at dette blir løst - slik at andre ikke trenger å gå gjennom det jeg går gjennom.

Hvis vi alle holdt selskaper ansvarlige, ville vi fortsette å forbedre oss, og vi ville alle ha nytte av det.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.