Et visuelt blikk på feriekundereiser

Feriekjøp Kundereiser

Hvis du ikke har abonnert ennå, vil jeg anbefale Tenk med Google nettsted og nyhetsbrev. Google legger ut utrolig materiale for å hjelpe forhandlere og bedrifter med å utvide virksomheten sin på nettet. I en fersk artikkel gjorde de en god jobb med å visualisere 3 vanlige kundereiser som sees fra Black Friday:

  1. Veien til en uventet forhandler - Fra og med et mobilsøk, gir reisen innsikt i en bestemt person som handler på nettet.
  2. Beslutningen om å reparere eller erstatte - en annen person søker via stasjonær og deretter mobil, og samhandler med annonser for å endelig komme til en kjøpsbeslutning.
  3. Den episke spilloppdraget - en spiller undersøker sitt neste konsollkjøp, gjør søk på mobil og stasjonær, besøker forhandlersider og bransjesider for å undersøke sitt neste kjøp.

Google gir noen viktige takeaways, inkludert omfanget av forskning forbrukerne gjør, avhengigheten av mobil og det faktum at disse forbrukerne ikke er fokusert på gaver.

Jeg vil gjerne at du fokuserer på et par aspekter som ikke skal gå ubemerket hen:

  • Folk spratt mellom enheter og medier - Jeg kjøpte nylig en ny PlayStation. Jeg var på telefonen ganske mye mens jeg så på TV, leste anmeldelser og så på bunter. Så når jeg satt ved skrivebordet mitt, ville jeg se på videoer og se på gjennomgangsvideoer. Jeg besøkte til og med BestBuy et par ganger for å se hva de hadde. En venn av meg er en enorm spiller, så jeg pratet med ham via Facebook og tok avgjørelsen om hva jeg skulle kjøpe. Til slutt fant jeg en god pris og kjøpte den online via Wal-mart. Så .. mobil, stasjonær, søk, sosial, anmeldelser og detaljhandel spilte alle en rolle i reisen min.
  • Folk bruker mye tid på å forske - Disse reisene er ikke i en eneste økt, de er over uker og måneder. Det er viktig å huske at informasjonskapsler utløper, kampanjer skifter, søkeresultatene beveger seg ... alt mens en forbruker undersøker sin neste kjøpsbeslutning. For at produktet eller tjenesten din skal forbli synlig, må du være nådeløs med å holde deg synlig og verdifull for dem.
  • Folk bruker massevis av innholdsforskning - Jeg kan ikke engang fortelle deg hvor mye jeg leste, så på og diskuterte før jeg kjøpte systemet mitt. Jeg vil fortelle deg at kjøpsbeslutningen min svingte mens jeg fortsatte å undersøke. Til slutt kjøpte jeg Pro- og VR-settene med PlayStation etter å ha sett anmeldelser og sett videoer om funksjonene. Og når jeg fikk systemet, gikk jeg og handlet en gang til for å få mer tilbehør! Innhold styrte ikke bare avgjørelsen min, det drev også mersalg.

Her er den komplette infografikken, Inne i kjøpsreisen til 3 daglig-kjøpere:

Holiday Shopping kundereiser

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.