Mitt oppdaterte hjemmekontor for videoopptak og podcasting

Da jeg flyttet inn på hjemmekontoret for noen år siden, hadde jeg mye arbeid jeg måtte gjøre for å gjøre det til et behagelig sted. Jeg ønsket å sette den opp for både videoopptak og podcasting, men også gjøre det til et komfortabelt sted hvor jeg liker å tilbringe lange timer. Det er nesten der, så jeg ønsket å dele noen av investeringene jeg gjorde, samt hvorfor.

Her er en oversikt over oppgraderingene jeg har gjort:

  • Båndbredde - Jeg brukte Comcast, men huset mitt var ikke kablet, så jeg kjørte ofte en Ethernet-ledning fra ruteren til kontoret mitt da jeg spilte inn for å sikre at jeg ikke hadde problemer med båndbredden. Comcast hadde gode nedlastningshastigheter, men opplastningshastigheter var forferdelig. Jeg trakk pluggen og flyttet til Fiber. Selskapet installerte det direkte på kontoret mitt, så nå har jeg 1 GB-tjeneste både opp og ned direkte til den bærbare datamaskinen min! For resten av hjemmet har jeg en Eero Mesh wifi systemet som ble installert med fiberen av Metronet.
  • Tredobbelt skjermdokkingstasjon - I stedet for manuelt å koble til Ethernet, skjermer, USB-hub, mikrofon og høyttalere hver gang jeg satt ved skrivebordet mitt, valgte jeg j5 Opprett USB-C-dokkingstasjon. Det er en tilkobling, og hver enhet er koblet til ... inkludert strøm.
  • Stående skrivebord - Siden jeg blir i form, ville jeg ha muligheten til å stå opp og ha en veldig bred arbeidsregion å gjøre det med. Jeg valgte en Varidesk... som er bygget utrolig bra, er helt fantastisk, og passer alt på den slik at jeg enkelt kan gå fra å sitte til å stå. Jeg hadde allerede et dobbelt skjermbrakett som enkelt ble installert på skrivebordet.
  • Mikrofon - Jeg vet at mange elsker Yeti, men jeg kunne bare ikke få klarheten ut av mikrofonen min. Det kan ha vært stemmen min, jeg er ikke sikker. Jeg valgte en Audio-Technica AT2020 Cardioid Condenser Studio XLR mikrofon og det høres ut og ser bra ut.
  • XLR til USB lydgrensesnitt - Mikrofonen er XLR, så jeg har en Behringer U-PHORIA UMC202HD, 2-kanals lydgrensesnitt for å skyve det inn i dokkingstasjonen.
  • Podcast Arm - Podcast-armer med lav profil som ser bra ut på video kan være ganske dyre. Jeg valgte Podcast Pro og det ser fantastisk ut. Min eneste feil på dette er at mikrofonen er under vekten armspenningen er designet for, så jeg måtte borrelås motvekt på armen for å holde den jevn.
  • Hodetelefonforsterker - Du vet hvor latterlig det kan være å vedlikeholde eller feilsøke lydutganger via programvare, så jeg valgte en PreSonus HP4 4-kanals kompakt hodetelefonforsterker i stedet der jeg har ørepropper, studiohodetelefoner, og et surroundlydsystem som alle er tilkoblet. Dette betyr at utgangen min alltid er den samme ... Jeg skrur bare opp eller ned hvilke hodetelefoner jeg bruker eller demper skjermutgangen.
  • Høyttalere - Jeg ønsket et stort sett med høyttalere for kontoret som er koblet til skjermutgangen på hodetelefonforsterkeren, så jeg gikk med Logitech Z623 400 Watt høyttalersystem, 2.1 høyttalersystem.
  • Webkamera - Et av problemene jeg kjørte inn i som jeg snakket om i videoen, var ekstrem gjenskinn med det gamle webkameraet mitt ... så jeg har oppgradert til en Logitech BRIO som har mange flere alternativer og takler blending mye bedre - for ikke å nevne at den har en 4K-utgang.

Webkameraoppgradering: Logitech BRIO

Et problem du vil se i den originale videoen er at webkameraet var forferdelig i å takle gjenskinn fra skjermene mine da jeg hadde store hvite vinduer på skjermen. Jeg oppgraderte webkameraet til en Logitech BRIO, et avansert 4K-webkamera med mange tilpasnings- og opptaksalternativer. Du kan se resultatene ovenfor.

Oppsettet er fantastisk, og jeg har til og med en fin TV og soundbar ved siden av meg for å se en film eller lytte til TV mens jeg jobber.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.