Hvordan jeg ble gravlagt av Digg (min feil)

RIPFor de av dere som har vært faste lesere av bloggen min, vet dere at jeg eksperimenterer ... mye! Kanskje for mye! Tidligere denne uken Jeg registrerte meg for brukerinnsender. Det er en tjeneste som er identifisert i nylig Wired artikkel der forfatteren av artikkelen betalte for å få Diggs on Digg.com.

Slik fungerer det ... noen betaler User Submitter og de deler pengene med Digg-brukere, som igjen graver historien. Systemet er veldig klumpete for å fortelle deg sannheten. Du mottar en egendefinert feed-URL som forteller deg hvilke historier du skal Digg. Du da digg historien. Du må da logge inn på brukerinnsenderen for å rapportere at du dugg historien. Etter det, din digg er 'verifisert'. Jeg vet ikke hva det består av, men det er definitivt ikke automatisert.

Jeg antar at operatørene av User Submitter må være ganske forsiktige med hvordan de handler. Hvis de hele tiden skraper Digg for innhold, er jeg sikker på at Digg vil komme raskt til dem. Hvis du bruker brukerinnsender, kan jeg bekrefte at de kommer til deg mye raskere!

Karrieren min med User Submitter er offisielt over i dag. Jeg fikk følgende melding da jeg prøvde å logge på Digg.com:

Digg Account Misuse

Og hva var min store inntekt?

Brukerinnsender

Jeg er flau over å innrømme at jeg tjente $ 0.50 før jeg ble gravlagt av Digg. Egentlig har jeg ikke laget noe fordi jeg sannsynligvis ikke har noen mulighet til å samle $ 0.50 fra brukerinnsenderen.

Så hva har jeg lært? Kan Digg misbrukes? Jada, men de det har ser på og forbedrer deres evne til å hindre disse problemene. Bryr brukerinnsenderen seg? Jeg tipper at de sannsynligvis får gravemaskiner dumpet til venstre og høyre ... og går bort med en mynte. Etter å ha eksperimentert med User Submitter, ville mitt råd være å hold deg unna. Det er en smerte i rumpa, bortkastet tid og ikke verdt øre som du kanskje eller ikke kan tjene.

Spesielt hvis du liker Digg. Jeg er ikke veldig stor fan, men jeg beklager at jeg fikk støvelen.

Beklager Digg! Beklager Kevin, Owen, Nicole, Brian, Steve, Amar, Dan, Daniel, Eli, Jay, John, Mike, Ron, Scott og Timeless!

Vennlig hilsen,
Doug
(digg: ​​coders4hire)

2 Kommentarer

  1. 1

    Kanskje du kan bestikke ryggen din med den halve bukken du tjente ..

    å vent du skjønte det ikke .. jævla mann .. nå som gjør vondt lol

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.