Hvor mye vil du betale for Twitter?

Twitter-pengerDet var noen rykter om Twitter lading for kommersielle kontoer, men det ser ut til at de rykter er knust. Etter min mening er det for ille.

Tre grunner til at Twitter bør belaste:

 1. Å betale for kommersielle meldinger har vært nøkkelen til å redusere spam i SMS mobilindustri. Lager kommersiell brukere betaler på Twitter vil trolig redusere antall Spitterers der ute. Jeg blir lei av Make Money-mengden som overhaler meg. Å betale for tjenesten eller for antall sendte tweets vil hindre disse brukerne.
 2. Dette er et solid middel for å øke inntektene via Twitter. Jeg vil at Twitter skal lykkes og vokse. Å bruke opp investeringsmidler for å holde lysene på er som en tikkende tidsbombe, spesielt i denne økonomien.
 3. Folk på Twitter tuller med seg selv hvis de tror dette er et kommunikasjonsmedium med e-postens varige kraft. Twitter er fantastisk, men jeg er ikke i tvil om at det vil være noe bedre når som helst. Hvis Twitter kapitaliserer på kommersiell trafikk, vil det gi dem den kapitalen som trengs for å forme og fremme plattformen - holde seg foran det som måtte komme neste gang.

Jeg tror også det kan være en god idé for Twitter å ha API integrerte applikasjoner betaler for bruk. Dette vil rydde opp i mange av de latterlige applikasjonene som drukner Twitter i API trafikk.

Hvor mye vil jeg betale?

Siden bloggen min faktisk tjener på reklame- og konsulentgebyrer, er det ganske enkelt for meg å beregne hvor mye Twitter-trafikk som har gitt bunnlinjen min. Bloggen min får mellom 5% og 8% av trafikken fra Twitter. Hvis jeg tjente $ 10 500 i fjor, kan jeg tilskrive $ 800 til $ 240 til Twitter. Selvfølgelig vil jeg tjene på Twitter, så hvis jeg betalte $ 20 - eller $ XNUMX per måned - ville det gi en ryddig fortjeneste.

Selvfølgelig, jo Smippies vil skrike i smerte ... tjene penger på Internett? For mikroblogging? Hogwash! Helt ærlig, jeg synes gode applikasjoner som muliggjør kommunikasjon fortjener å tjene penger.

Hvis Twitter ikke utnytter trafikken og når den nå har, kan de bare gå tom for kapital mens den neste forbedres Twitter treffer markedet og denne ustadige mengden går videre.

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Det virker for meg som om det er en rekke selskaper (og Smippies) der ute som glemmer at de må tjene penger for å overleve. Hvis jeg kunne sitte på et rom hele dagen og lage flotte og fantastiske applikasjoner gratis, ville jeg gjort det! (Jeg ville trenge mye hjelp også.) Dessverre trer livet inn og regninger må betales, og investorer forventer en avkastning.

  Jeg ser for meg at hvis Twitter bare skulle belaste API-brukere kunne de mer enn finansiere behovene deres.

  Adam

 2. 2

  Hvis jeg var Google, ville jeg betalt 1.5 milliarder for dem, det de betalte for Youtube. De har tipset. Youtube har tipset. Skype har tipset. Den eneste reservasjonen jeg har er Myspace-historien. Det var raseriet i 05,06, så sletter Facebook dem helt ut. Men du må ta skuddene dine.

 3. 3

  Som forbruker som bruker Twitter til personlig bruk, ville jeg brukt $5 per måned, og som biz-eier, hvem vet at jeg får trafikk, men ennå ikke sikker på hva annet, ville jeg betale det også.

  Jeg håper twitter tar betalt, jeg liker verktøyet og vil at det skal være rundt og fortsette å utvikle seg. Smippies bli demmet.

 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.