Hvordan legge til e-postadresser på LinkedIn

LinkedIn-logo

Linkedin endret delen Legg til tilkoblinger og, etter min mening, gjorde det stumt å begrave metoden for å legge til en kontakt via e-postadresse. Jeg er ikke sikker på at myse de gjorde dette, men det er nå en 4-trinns prosess i stedet for de par trinnene den pleide å ta. Dette er sannsynligvis den siden jeg besøker mest på LinkedIn når jeg kommer tilbake fra taler eller konferanser. Jeg går gjennom visittkortene til de menneskene jeg har samlet og kobler til dem.

I det nye brukergrensesnittet, for å legge til tilkoblinger via e-postadresse, er følgende trinn:

 1. Klikk Legg til tilkoblinger øverst til høyre etter at du logger på LinkedIn.
 2. Klikk på Enhver e-post ikonet på høyre side.
 3. Under Flere måter å koble tilklikk Inviter på individuell e-post.
 4. Skriv inn e-postadressene dine og klikk Send invitasjoner.

LinkedIn Legg til e-post

4 Kommentarer

 1. 1
  • 2
   • 3

    Ja, dette er et av de områdene du og jeg alltid vil være uenige om. Jeg legger ikke til folk på LinkedIn med mindre jeg virkelig har "koblet" til dem. Det er ikke et massespill å se hvor mange forbindelser jeg kan få.

    Når jeg går til et arrangement KANSKJE jeg kommer tilbake og legger til fem personer som forbindelser. Resten går inn i SalesForce enten som MQL-er eller SQL-er.

    • 4

     Hvis noen gir meg visittkortet sitt eller har koblet til meg via siden eller via e-post, er vi koblet til. Jeg misbruker ikke det forholdet – men når jeg søker etter ressurser, har det til tider vært veldig nyttig. Jeg bryr meg ikke om antall tilkoblinger, jeg bryr meg om rekkevidden til nettverket mitt. Og det fungerer!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.