Hvordan kutte bloggtrafikken din i to

gjest blogging

Jeg overbeviser ikke noen ville faktisk ønske å kutte trafikken i to på bloggen sin. Imidlertid er det ganske standard med statistikken min og legger ganske mye press på meg til å blogge hver dag.

Bloggtrafikk

Hvis jeg fortsetter å blogge på en jevn basis, vokser trafikken min - kanskje rundt 100 nye besøkende om dagen hver måned. Imidlertid, hvis jeg ikke blogger en eneste dag, faller trafikken min med halvparten. Denne forrige uken har jeg vært så opptatt at mine daglige lenker har vært størstedelen av innholdet mitt - til og med tvunget en god venn av meg til å klage.

Jeg blogger ikke på grunn av mangel på innhold, så jeg trenger bare å få meg inn i en god rytme. Jeg har massevis av informasjon å dele om den økende fremgangen innen online markedsføringsteknologi - jeg må bli mer disiplinert i publiseringsfrister. Hold deg fast, jeg er tilbake på vei oppover!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elsker åpenheten her. Jeg lurer på hvordan det ville vært om statistikk ble vist på siden hele tiden.

  Jeg tror det vil fungere bare på produktsider og anmeldelsessider sammenlignet med en personlig blogg. Jeg følger folk på grunn av ideene deres, ikke statistikken deres. Men det ville vært interessant å se om topptrafikken er de beste ideene.

  Lykke til med å komme inn i en rytme. Jeg sliter virkelig med det.

  Don

 2. 2

  Fin helgestopp der. Hva skjedde med dagene da folk surfet og leste viktige markedsføringsblogginnlegg 24/7! Jeg ville vært interessert i å se om den trenden var konsistent de siste månedene.

 3. 3
 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.