Hvordan kutte bloggtrafikken din i to

gjest blogging

Jeg overbeviser ikke noen ville faktisk ønske å redusere trafikken i to på bloggen sin. Imidlertid er det ganske standard med statistikken min og legger ganske mye press på meg til å blogge hver dag.

Bloggtrafikk

Hvis jeg fortsetter å blogge på en jevnlig basis, vokser trafikken min - kanskje rundt 100 nye besøkende om dagen hver måned. Imidlertid, hvis jeg ikke blogger en eneste dag, faller trafikken min med halvparten. Denne forrige uken har jeg vært så opptatt at mine daglige lenker har vært størstedelen av innholdet mitt - til og med tvunget en god venn av meg til å klage.

Jeg blogger ikke på grunn av mangel på innhold, så jeg trenger bare å få meg selv tilbake i en god rytme. Jeg har massevis av informasjon å dele om den økende fremgangen innen online markedsføringsteknologi - jeg må bli mer disiplinert i publiseringsfrister. Hold deg fast, jeg er tilbake på vei oppover!

4 Kommentarer

 1. 1

  Jeg elsker gjennomsiktigheten her. Jeg lurer på hvordan det ville vært hvis statistikk ble vist på siden hele tiden.

  Jeg tror det bare fungerer på produktsider og gjennomgangssider sammenlignet med en personlig blogg. Jeg følger folk på grunn av deres ideer, ikke deres statistikk. Men det ville være interessant å se om topptrafikkgutta er toppidégutta.

  Lykke til med å komme inn i en rytme. Jeg sliter veldig med det.

  Don

 2. 2

  Fin helg avgang der. Hva skjedde med dagene da folk surfet og leste viktige bloggposter for markedsføring 24/7! Jeg ville være interessert i å se om trenden var jevn de siste månedene.

 3. 3
 4. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.