Hvordan forbedre salgsteamets ytelse

øke

Så mange av vennene mine er gode selgere. Helt ærlig, jeg respekterte aldri håndverket deres før jeg startet min egen virksomhet og tok et knivstikk på det. Jeg hadde et stort publikum, solide forhold til selskaper som respekterte meg, og en god tjeneste de trengte. Ingenting av det gjaldt det andre da jeg gikk gjennom døren for å sette meg ned på et salgsmøte!

Jeg gjorde ingenting for å forberede meg og fant meg snart i trøbbel. Jeg begynte å trene med en trener som tok meg under hans vinger, ble kjent med meg og hva jeg var god for, og hjalp meg med å lage egendefinerte strategier jeg var komfortabel med når jeg fulgte salgsoppgaver med potensielle kunder. Det forvandlet virksomheten min, og nå ser jeg de store selgerne rundt meg i ærefrykt for hvordan de forfølger å avslutte avtaler.

En dag håper jeg å ansette et salgsteam. Det er ikke det jeg ikke vil nå - men jeg vet at jeg trenger å få den rette personen inn døra som kan hjelpe oss med å nå vårt potensial. Jeg ser på at mange selskaper ansetter, omsetter og sliper gjennom uerfarne selgere, og jeg kan bare ikke gå den veien. Vi ønsker å målrette og finne de rette selskapene å samarbeide med, og deretter ha noen med nok kunnskap til å trekke dem gjennom døren.

For de av dere som har et salgsteam, gir denne infografikken fra Healthy Business Builder 10 måter å forbedre salgsytelsen på.

Salgsineffektivitet kan sile dypt ned i virksomheten din og kan føre til alvorlige konsekvenser hvis den ikke blir behandlet umiddelbart. I denne infografikken vil vi diskutere de forskjellige måtene for hvordan du ytterligere kan forbedre effektiviteten til salgsteamet ditt slik at virksomheten din kan fortsette å trives og blomstre i dag og i årene som kommer.

10 måter å forbedre salgsytelsen på

  1. Gi streng trening og oppfølging.
  2. Inspirere salgsteamet ditt.
  3. Kjenn nøkkelen styrker av hvert lagmedlem.
  4. Hold selgerne dine ansvarlig.
  5. Gi salgsteamet ditt flott dato.
  6. Gjennomføre regelmessig en-til-en møter.
  7. Ha en helhetlig syn av kundene dine.
  8. Ikke overingeniør din salgsprosess.
  9. Implementere føre næring og bly scoring.
  10. Sørg for at salg, kundeservice og markedsføring er justert og integrert.

Hvordan forbedre salgsytelsen

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.