Viser en sti på et Google-kart med KML

indy kultursti

Dette er slags del 2 om å vise stier (linjesegmenter) på et kart.

I fjor bisto jeg Indianapolis kultursti ved å kartlegge den utrolige kulturelle sykkelen og gangveiene som bygges i Indianapolis ved hjelp av Google Earth. Del 1 var hvordan du bruker Google Earth til å plotte stiene dine og eksporter dem til en KML-fil.

I kveld sendte jeg endelig et kart som hadde bodd i testkatalogen min til Ian å skyve opp til Indy kultursti nettstedet. Dette vil tillate besøkende å zoome inn, endre til en satellittvisning og samhandle med kartet mye mer enn et statisk bilde.

Indy kulturelle løypekart

I tillegg til at jeg haster med å få dette fullført, snakket jeg med Gail Swanstrom og Brian Payne (president, Central Indiana Community Foundation) lørdag etter Bill McKibben-arrangementet. Gail og Brian er begge utrolige folk - snille, fulle av energi, og åh så tålmodig. Jeg kunne ikke svikte dem.

Ett prosjekt nede! Noen flere å gå! Når kartet er lagt ut, oppdaterer jeg dette innlegget med en lenke.

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Flott innlegg. Jeg jobber med en slags "beste veisøker"-tjeneste integrert med en butikk/restaurant/etc-lokalisering, bare for å hjelpe med å finne sjåfører den beste måten og de beste stoppestedene langs den veien. Det vil selvfølgelig være basert på Google Maps, så dette innlegget er som Great Gift of Knowledge for meg 🙂 Akkurat i tide 🙂

    Godt jobba. Takk.
    Lykke til.

  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.