Hvordan jeg reiste en Hullabaloo! aka lurt ...

ess erme

Mine nærmeste venner vet hvor mye jeg ikke liker popularitetskonkurranser. De ser ut til å dukke opp over hele Internett, de kaster bort mye tid, og de er ikke for produktive. Kom igjen - Ashton Kutcher har en av de største følgene på Twitter. Det eneste jeg husker ham gjøre (foruten Demi Moore) er "Dude, hvor er bilen min?".

PS: Kutcher er nylig sosial media kampanje å avskaffe barneslaveri er en stor en, skjønt!

hullabalooSå - da en ny popularitetskonkurranse dukket opp og jeg ble nominert til den, bestemte jeg meg for at jeg skulle vinne ... for enhver pris. De Hullabaloo 2010 ble startet av det lokale CRM-selskapet, Adresse to (utvikler av et flott CRM-verktøy for små bedrifter). Jeg mente ikke å plukke dem ... men jeg kunne bare ikke hjelpe meg selv.

Adresse to sette opp en side som har noen stemmekoblinger på den slik at folk kunne stemme på hvordan de mener er virkelig lage en lyd i Indianapolis-samfunnet. Siden er noe beskyttet ... den sporer IP-adressen din, og bare la deg stemme 3 ganger.

Jeg nøler med å si at jeg rigget konkurransen ... Jeg vil heller si det Jeg leveraged teknologi for å utnytte muligheten til å offentliggjøre meg selv.

OK ... Jeg jukset.

Og ... jeg sugde Scott Wise (Av Scotty's Brewhouse berømmelse) til å satse middag og $ 100 donasjon til Race for a Cure… Rett før mine stemmer begynte å ta av. Ond? Ja ... ja det var.

Hvordan jukse en online stemmekonkurranse:

 1. Ikke kopier lenken til siden og be om ditt sosiale nettverk. I stedet, kopier selve stemmekoblingen og distribuere den. På den måten slutter alle som klikker på lenken å stemme på deg uten å vite det.
 2. Betal en tjeneste som Brennende trafikk or Kjøp hits billig for å treffe stemmekoblingen din. For omtrent 20 dollar kan du få tusenvis av unike hits. Dem a lotta stemmer!
 3. Hvis du ikke liker å bruke penger, kan du alltid generere din egen 1 piksel med 1 piksel iframe med JavaScript på en nettside som er trafikkdrevet. Siden du kan stemme 3 ganger, laget jeg iframe tre ganger.

Her er koden:

function makeFrame() { 
ifrm = document.createElement("IFRAME");
ifrm.setAttribute("src", "http://site.com/vote.asp?ID=5&name=Doug+Karr&tname=douglaskarr");
ifrm.style.width = 1+"px";
ifrm.style.height = 1+"px";
document.body.appendChild(ifrm);
}
makeFrame();makeFrame();makeFrame();

Whew ... det var gøy! Jeg håper jeg ikke skadet andres følelser - og jeg gjetter på at dette kan føre til en skikkelig skrog her i Indianapolis. Jeg kunne bare ikke hjelpe meg selv da jeg fant det store, gapende hullet i stemmelogikken.

Scott trenger ikke å kjøpe middagen min, og jeg skal doner $ 100 til Race for a Cure uansett. Jeg tror at rundt 20,000 2,000 stemmer kommer til å rulle inn for meg den neste måneden med alle tjenestene jeg har betalt for ... Jeg er over 500 stemmer foran nå. (Scott luktet en rotte da jeg fikk rundt XNUMX stemmer på en time).

Det var ingen vilkår for tjenesten med konkurransen, men hvis min straff skal treffes fra konkurransen, vil jeg gjerne forplikte meg. Lykke til alle de som gjorde det på den ærlige måten!

22 Kommentarer

 1. 1

  I det minste er dette grunnen til at stemmeskjemaer må kreve captcha eller helst en slags pålogging eller registrering. Doug, du er ond (på en god måte).

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Interessant, jeg tenkte aldri på en CAPTCHA - som kunne ha gjort susen! (Selv om det også er CAPTCHA OCR-skript i dag).

 5. 5

  Og det er bra at du ikke ble nominert! Mens Doug er ganske liten bugger med iframe, kan jeg ikke forestille meg hva du ville gjort med SQL-injeksjonene dine!

 6. 6

  Selv bare å gjøre denne POSTEN over GET for avgi stemme ville ha løst dette enkle angrepet. Til slutt vil juksere alltid kunne gjennom falske kontoer, skript, betalte tjenester, TOR, etc ...

  Jeg mener dritt til og med ikke-online stemmekonkurranser får stemmesedd eller at folk jukser for å vinne. Nesten alle som er kåret til utmerkelse er falske. Det verste er at selskapene skryter av å vinne dem når de vet at de lurte for å vinne den og bruke det som en del av deres markedsføring / PR-kampanjer. Dessverre blir de fleste ikke så lett det er.

 7. 7

  Takk for at du ble ren. Jeg begynte å lure på hvordan jeg taktfullt kunne DQ deg uten å forårsake ... vel ... en hullabaloo 😉

  Sannheten er at noen av oss teknikere kunne finne ut hvordan man bambusler en IP-tracker. Faktisk hadde @RobbySlaughter det festet tidlig. Jeg er mer imponert over menneskene som faktisk har samlet en betydelig mengde ekte stemmer til tross for å ha lederen etter en tilsynelatende uoverstigelig margin. Disse velgerne trodde virkelig på kandidaten sin. Jeg er takknemlig for det.

 8. 8

  Planen var alltid å komme ren! Jeg er enig med deg, dette fikk virkelig mye søkelys! DQ meg gjerne - det var morsomt mens det varte.

 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Ingen kunne heve Doug riktig, men mamma prøvde, mamma prøvde - http://www.youtube.com/watch?v=-eYnn6TufdU

  Jeg tror dere har flere sosiale mediekonkurranser nedover deres daværende arbeidere i felt 😛

  Enkelt favorittinnlegget mitt noensinne. Enkelt 🙂

  Minner meg om de kjempende Indiana-meningsmålingene i fjor høst. Forhåpentligvis hever det linjen på disse meningsmålingene i stedet for å ha dem som trafikkgeneratorer.

  Thillineth

 12. 12
 13. 13
 14. 14

  Det ser ut til at de bruker addpoll.com, JohnL ... men det kan fortsatt være mulig. Du må opprette en side som automatisk legger ut alternativet du vil at folk skal velge. Når du har den siden komplett, kan du kanskje få mekanismen til å fungere. Det ser imidlertid ut til at addpoll kan begrense innleggene til å komme direkte fra det domenet. Det er ikke umulig, men vil kreve litt kul programmering.

 15. 15

  Det som er enda morsommere er at nettstedet vil ha dette nettstedet som henvisning i Google Analytics for å se at du nettopp har innrømmet at du kjøper stemmer. Håper ingen over det er å betale oppmerksomhet. 🙂

 16. 16

  Det kan være sant, men hvis jeg aldri har over 5000 stemmer, og det faktum at jeg ikke vil være i stand til å programmere, betyr det at jeg tenkte, men aldri fulgte med.

 17. 17

  Jeg trenger virkelig hjelp med dette. I konkurransen jeg er, gjør jeg den ærlige måten, men ser ut som om jeg er den eneste. Så vær så snill å hjelpe meg !!!!

 18. 18
 19. 19

  Det tredje trinnet bruker et skript til å lage en 1 piksel med 1 piksel iframe med
  stemmegivningen lenke i den. Så, som folk besøker nettstedet ditt, jo
  skriptet blir utført og avstemningen er lagt til.

 20. 20

  Det tredje trinnet bruker et skript til å lage en 1 piksel med 1 piksel iframe med
  stemmegivningen lenke i den. Så, som folk besøker nettstedet ditt, jo
  skriptet blir utført og avstemningen er lagt til.

 21. 21

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.