Hvordan enkelt oppgave

Alle snakker om hvordan man kan gjøre flere oppgaver ... i går hadde jeg en samtale med David fra Brown County karriere ressurs sentrum og vi diskuterte enkeltoppgave. Det er ... å slå av telefonen, twitter desktop-appen, lukke e-postmeldingen, slå av varsler - og faktisk få gjort noe arbeid.

time.pngVi har for mange distraksjoner i dag, og det påvirker kvaliteten på arbeidet vårt.

Jeg er ikke en fan av multi-tasking. Medarbeidere fra tidligere jobber vil bekrefte det faktum at jeg er en fyr nedover. Jeg liker å finne et hjørne, konsentrere meg om det jeg holder på med og utføre. Noen ganger gikk de opp til meg og diskuterte et annet prosjekt, og jeg ville se på dem som en zombie ... husker knapt at de til og med stilte meg et spørsmål.

Datteren min elsker forresten ... dette er vanligvis når hun ber om tillatelse til å gjøre ting som jeg kan si nei til. 🙂

Uansett ... prøv det! Hvis du har en Blackberry, kan du slå den på lydløs (ikke vibrere) og snu den på skrivebordet slik at du ikke kan se ansiktet lyse opp når en ny melding treffer. Hvis du skal på et møte, må du legge igjen telefonen ved skrivebordet og konsentrere deg om møtet. Hvis du har et styrerom for ledere på et møte, kan det møtet koste virksomheten tusenvis av dollar. Legg ned telefonen og få jobben gjort!

Prøv det neste uke - blokker ut 2 til 3 timer rett i kalenderen din på mandag. Bestem prosjektet du skal jobbe med. Lukk døren, slå av alle skrivebordsvarsler og kom i gang. Du vil bli overrasket over hvor mye arbeid du får utført.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Veldig gode råd.. Jeg tror jeg faktisk kan prøve dette i dag på noen lekser. Men jeg ser hvor Emma Adams kommer fra.. Jeg kommer så vidt gjennom timen uten å sjekke bjørnebæret.

  Uansett flott innlegg..

 4. 4

  Doug... Jeg var på utkikk etter en god teknikk for enkeltoppgave og kom over en god... Jeg bruker Pomodoro-teknikken ( http://www.pomodorotechnique.com/ ) når jeg trenger å fokusere på å få noe gjort og jeg må gjøre det over en jevn tidsperiode. Det ser ikke ut til at jeg kan bruke den i løpet av mai dager fylt med møter, men når jeg har mye å gjøre, er det den beste teknikken jeg har funnet... I utgangspunktet er en Pomodoro en 25 minutters arbeidsperiode på en individuell oppgave og 5 minutter av pause. 4 pomodoros og du tar en 30 minutters pause... Jeg har fått gjort mye med denne teknikken...

 5. 5

  Takk for dette flotte innlegget, det fikk meg virkelig til å tenke... Jeg har slått av varslene på TweetDeck og Digsby for å holde antallet distraksjoner nede mens jeg jobber.

 6. 6

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.