Slik synkroniserer du to Google-kalendere

Google Kalender

Med anskaffelsen av byrået mitt og jobber nå som partner på det nye Salesforce-partner, Jeg har et problem der jeg kjører to Suite G kontoer og har nå to kalendere å administrere. Den gamle byråkontoen min er fremdeles aktiv for bruk for publikasjoner og tale - og den nye kontoen er for Highbridge.

Mens jeg kunne dele og se hver kalender på den andre, må jeg også faktisk vise tider fra den andre kalenderen på hver som opptatt. Jeg lette etter en hvilken som helst løsning ... og den eneste måten jeg kunne gjøre det var å invitere den andre kontoen til hver hendelse, som er ganske stygg og kan føre til forvirring med klienter.

Enda viktigere er at jeg har selvplanleggingsprogrammer for hver av kalenderne. Dette har resultert i at flere møter er planlagt i konflikt som jeg har måttet omlegge. Det er litt frustrerende. Jeg skulle ønske at Suite G tilbød muligheten til å abonnere på en annen kalender og ha den som standard opptatt på primærkalenderen.

Søket mitt resulterte i en fantastisk løsning, SyncThemCalendars. Med plattformen klarte jeg å legge til to synkroniseringer ... fra hver konto til den andre.

Hvorfor synkronisere kalendere?

Det kan være mange brukssaker for denne funksjonaliteten. Det kan være lurt å blokkere tiden i arbeidskalenderen din basert på din private / personlige kalender. Det kan være lurt å kopiere alle hendelser fra teamkalenderen til din personlige. Eller kanskje du er frilanser som jobber med flere forskjellige kunder og vil på en eller annen måte koordinere arbeidet ditt.

SyncThemCalendars

Kontoen lar deg registrere deg med en primærkalender og deretter synkronisere opptil 5 kalendere. Enda bedre, du kan tilpasse kalenderdetaljene, inkludert:

  • Sammendrag
  • Beskrivelse
  • Sted
  • Synlighet
  • Tilgjengelighet
  • påminnelse - standard er ryddet siden det vil føre til at begge kalenderne sender deg en påminnelse.
  • FARGE - spesielt nyttig, jeg kan få hver kalenderoppføring identifisert med en bestemt farge.

Det er en flott liten webapplikasjon og billig for en årlig kontrakt. Jeg er sikker på at det vil spare meg mer enn det koster i det lange løp.

Start din 14 dagers gratis prøveversjon

Ansvarsfraskrivelse: Jeg er tilknyttet SyncThemCalendars

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.