Hvordan bruke Zoom H6 som lydgrensesnitt til en Mevo

Mevo

Noen ganger er mangelen på dokumentasjon på nettsteder veldig frustrerende og krever massevis av prøving og feiling før du får noe til å fungere riktig. En av klientene mine er det største datasenteret i Midtvesten og de leder landet i sertifiseringer. Mens vi presser innhold innimellom, vil jeg utvide deres evner slik at de kan gi mer verdi til potensielle kunder og kunder gjennom andre medier.

Live-streaming noen forklaringer på nye regler, intervjuer noen fagpersoner i bransjen, eller bare å gi noen overholdelses- eller sikkerhetsråd fra tid til annen kan være ganske verdifullt. Så jeg hjalp dem med å bygge ut et studio for innspilling av podcaster, innspilling av videoer og live-streaming.

De har et stort styrerom der jeg delte ut en region og sikret den med lydgardiner for å kutte ned på ekkoet. Jeg bestemte meg for å gå med et semi-bærbart oppsett av en Mevo live-streaming kameraen Zoom H6-opptakerog trådløse Shure lavalier-mikrofoner. Dette betyr at jeg kunne sette opp i utallige områder å ta opp - fra tavlebordet til sittegruppen og alt i mellom.

Selvfølgelig, når jeg først fikk alt utstyret inn, var det da jeg fikk problemer. Zoom H6 og Shure-systemet fungerer feilfritt, men jeg prøvde å finne ut hvordan jeg kunne bruke Zoom H6 som lydgrensesnitt til Mevo.

Zoom H6 og Mevo Boost

En merknad om dette er at du absolutt vil bruke Mevo Boost, som inkluderer muligheten til å koble til via nettverk for streaming, samt USB for lyd, og har både strøm og et utvidet batteri. Jeg testet systemet et dusin forskjellige måter ... og prøvde å hente litt informasjon fra Mevos begrensede dokumentasjon som viser Zoom H4n og ikke H6 ... som har store forskjeller.

Det var faktisk langt mindre komplisert enn jeg hadde forestilt meg:

  1. Koble Zoom H6 til Mevo Boost via USB. OBS: Dette vil IKKE drive Zoom H6 (Boo!), Så du må bruke batterier.
  2. Slå på Mevo og deretter Zoom H6.
  3. På Zoom H6 må du navigere gjennom menysystemet og sette det som en lydgrensesnitt forum flersporsopptak forum PC / Mac bruker batteristrøm.

Her er skjermene i orden (ikke vær oppmerksom på det uthevede menyelementet, jeg trakk disse bildene fra Zoom H6-manualen).

Bruk Zoom H6 som et lydgrensesnitt

Zoom H6 lydgrensesnitt

Velg Multi Track slik at du kan bruke alle mikrofoninngangene dine

Zoom H6 Multi Track lydgrensesnitt

VIKTIG: Velg PC / Mac ved hjelp av batteristrøm

Zoom H6 PC / Mac ved bruk av batteristrøm - lydgrensesnitt

Mevo USB-inngang

Nå kan du se USB som lydinngang på Mevo! Bare trykk for å koble til, så er du klar.

mevo USB-lyd

Sidebeskrivelse, dokumentasjonen for Zoom H4n sier at lydutgangen skal være 44 kHz i stedet for 48 kHz. På Zoom H6 klarte jeg ikke å endre frekvensen på utgangen når den ble brukt som et USB-lydgrensesnitt. Hvis du vet hvordan, gi meg beskjed! Det hørtes bra ut på 48 kHz, så jeg er ikke sikker på at det er nødvendig.

Avsløring: Jeg brukte mine tilknyttede Amazon-koder i dette innlegget.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.