ENORME RESULTATER ... Hemmeligheter avslørt nå!

clickheretoorder1

Klikk HER for å bestille av Joel CommNei, nettstedet mitt ble ikke angrepet av en spammer. Dette er fortsatt Doug som skriver dette innlegget, og jeg gjør det under min egen frie vilje.

Har du noen gang kommet til en webside som annonserer at de skal avsløre alle hemmelighetene til problemene du ønsker å løse? Siden starter med utrolig skrevet, formell tekst som suger deg inn, dristige bilder, overbevisende attester ... trekker deg nedover siden til du magisk løfter kredittkortet ditt fra lommen.

Da jeg jobbet i direct mail-virksomheten, så jeg Pat Coyle lage lang kopi bokstaver som oppnådde utrolige svarprosent. Jeg tror venn og tekstforfatter Erik Deckers er også fan og skribent av lang kopi. Uavhengig av det faktiske produktet er talentet til disse forfatterne utrolig ... du er nesten hypnotisert ved slutten av brevet.

For noen markedsførere er denne typen kopibeskrivelse frastøtende, og til tider tror de at den er bedragersk. Jeg kan ikke si at jeg er enig. Jeg kan lett gjenkjenne det når jeg ser det, men noen ganger er det vanskelig å vende seg bort. Jeg har lastet ned (og betalt) for et par ebøker i min tid - og jeg tror jeg har fått pengene mine.

Mange av disse menneskene er det informasjonsmarkedsførere, wheeling og handel i ebøker, webinarer og konferanser. De åpner seg med en gratis smak som suger deg inn og kan koste deg titusenvis av dollar når du har forlatt konferansen.

Kostnadene er relative, skjønt ... hvis du har salgsfremmende talent for disse menneskene, og du er villig til å legge alt du har i det ... kan du tjene mye penger. Når jeg ser på lesertallet på bloggen og nettsteder, kan jeg gi opp mye penger ved ikke å følge Joels fotspor og selv bli en informasjonsmarkedsfører.

De fleste forbinder det å være millionær på internett med dot-com-mani på slutten av 1990-tallet ... Men et lite band med Internet Marketing Pioneers tjente stille sin formue online før noen Yahoo'd eller googlet begrepet "å tjene penger på nettet". Mange av dem bygde imperiene sine rundt fire enkle, men ekstremt kraftige ord ... Klikk HER for å bestille.

Joel Comm's New York Times bestselger, Klikk HER for å bestille, er ikke et markedsføringsmanus eller en bok om hvordan du kan bli millionær. I stedet er det et fascinerende blikk på internettets tidligste historie og folkene som først tjente på det - noen av dem du aldri har hørt om. Som Mark Joyner sier: "Her er en liten gruppe mennesker som i begynnelsen av en teknologisk revolusjon så muligheten og grep den."

Det er Internettmarkedsførere og Internettmarkedsførere. Jeg vet at de høres likt ut, men ofte ser en gruppe på den andre som et privat skolebarn som snurrer mot noen fra offentlig skole. I dette tilfellet er det imidlertid ofte det offentlige skolebarnet som vinner ... flytter enorme fortjenester på ikke-tradisjonelle måter. Det høres nesten ut som om det ikke er på og opp ... men engasjementet er frivillig og det er ganske stor industri.

Jeg ser ikke ned på disse Internettmarkedsførerne i det hele tatt. La oss ta en titt på historien og for eksempel sammenligne Corey Rudl (RIP) til Pets.com, det er klart hvem som hadde utholdenhet og talent. Det er også klart hvem som kastet bort pengene sine og kastet bort inntektene sine. Jeg er veldig i ærefrykt for disse gründernes talent for å vokse utrolige virksomheter, krysskonvertere trafikk til hverandre (i stedet for å konkurrere), veilede og utdanne hverandre om hva som fungerer, og bruke feilfritt verktøy for å teste og produsere kopier. som konverterer.

Jeg er ikke en markedsføringspurist som spotter disse entreprenørene, jeg synes deres utholdenhet og historier er fascinerende. Joels bok er historie etter historie om noen av de mest vellykkede internettmarkedsførerne. Historier om gutter som holder seg våken hele natten og mestrer håndverket sitt, sovner på jobb, blir sparket og deretter blir millionærer, er stor inspirasjon for enhver gründer. Å lese historiene får blodet til å pumpe! Den gjennomsnittlige CMO eller direktør for markedsføring kunne lære mye av denne gruppen.

Tirsdag kveld var jeg ferdig Super Crunchers på flyet til San Francisco og jeg var ferdig Klikk HER for å bestille i morges på flyreisen - alle 279 sider. Det er en flott lesning - sørg for å hente den når du får sjansen.

Jeg føler til og med en eBok i nær fremtid!

2 Kommentarer

  1. 1

    Fabelaktig innlegg, Doug! Jeg kan fortelle at bøkene virkelig "pumpet deg opp." Og tingen er at jeg vet Nøyaktig hva slags kopi du henviser til. Jeg var halvskolet i det mens jeg vokste opp på et reklamebyrå for direkte markedsføring hvor jeg hadde lagerbunker med prøver å flytte gjennom, for å finne MIN inspirasjon til min neste direct mail-pakke, sammen med en svær svart bok av en gammel mann som skulle være en guru om direkte markedsføring. (Jeg var et barn den gang, og lærte bare om DM-legender som oppfant ting som Johnson Boxes og snap-paks.) Uansett ble jeg utfordret til å skrive et 6-siders brev som selger abonnement på Consumer Reports (det var "det lange brevet" konsept). Skriv det jeg gjorde, men klienten sendte det aldri via e-post. Jeg lærte fremdeles håndverket mitt da, og det var sikkert en utfordring.

    Jeg husker da jeg først begynte å lese direkte svarbrev, uten å ha mottatt mye av det selv i løpet av videregående skole og høyskoleår (jeg var en ivrig brevforfatter til vennevenner i utlandet, venner og slektninger), jeg syntes brevene høres evangeliske ut.

    Ja, en eBok høres fantastisk ut! Gå for det!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.