Ser du blogger?

bloggsådd

Vei tilbake (snicker) i de første dagene av blogging, fant jeg ut at det å kommentere andre blogger var enormt vellykket. Mesteparten av veksten de unge dagene skyldtes min deltakelse i samtalen i andre blogger.

Selv med den jevne veksten av bloggen min, fortsetter jeg å prøve å finne og finne nye blogger som skriver godt innhold i relative interesseområder. Jeg prøver også å markedsføre dem i mine daglige lenker. Med hundre millioner blogger der ute, er det mange samtaler å bli med på.

Hva er Blog Seeding?

Google og Technorati er mitt primære middel for å finne blogger som jeg aldri har besøkt før. Du kan bruke 5 eller 10 minutter om dagen bloggsådd og bli utsatt for tusenvis av nye lesere. Blog Seeding er ganske enkelt å legge til kommentarene til en annen bloggs innlegg og sikre at du har en god tilbakekobling i kommentarinformasjonen til bloggen din. Ikke kommenter bare for å kaste en lenke der ute, skjønt - det er spamming. Skriv noe overbevisende eksemplar, kompliment bloggeren, eller gi noen bevis hvis du ikke er enig med dem. Jo rikere kommentaren din er, desto mer oppmerksomhet får du.

Bloggfrø avviker fra spamming av kommentarer

Motivasjonen for Blog Seeding skiller seg fra Spamming av kommentarer. Kommentar Spamming er en svart hatt SEM metode for å prøve å finne blogger som ikke bruker nofollow og få høyere rangering gjennom backlinks.

Bloggfrø:

 • Legger til samtalen til den aktuelle bloggen. Kanskje støtter du innlegget med ytterligere relativt innhold eller bestrider innholdet som er der. Uansett er det brukergenerert innhold som enhver blogger skal sette pris på.
 • Vi presenterer deg for bloggeren.
 • Enda viktigere, introduserer deg for bloggerens publikum! Ikke undervurder hvor mange som leser blogger OG les kommentarene.

Legg bloggsådd til vesken din med markedsføringsteknikker for å bygge autoritet eller øke bevisstheten om bloggen, produktet, tjenesten eller selskapet ditt. Det fungerer eksepsjonelt bra!

8 Kommentarer

 1. 1

  Utmerket innlegg Douglas. Jeg har brukt denne teknikken mye og uten feil, det fungerer! Jeg har funnet ut at du ikke en gang trenger å bekymre deg for å slippe en lenke i kommentarfeltet i det hele tatt, med mindre du gjør det til en betydelig verdi for samtalen. Hvis det du har å si virkelig reklamerer for samtalen, i stedet for bare å være en "meg også" -kommentar, vil besøkende naturligvis bli tiltrukket av bloggen din.

  Så langt som nofollow-blogger går, er alle bloggene mine nofollow, og ja, de tiltrekker seg mye spammere. Å fokusere på nofollow-blogger er imidlertid meningsløst for de som ønsker å bygge organisk vekst. Den minimale rangering boost mottatt gjennom en no nofollow lenke i bloggkommentarer er i beste fall ubetydelig. Hvor kommentarer har sine virkelige fordeler, er i forholdene de bygger og den naturlige tiltrekningen det skaper. Andre vil koble raskere til innleggene dine organisk hvis du ikke hele tiden spammer kommentarene sine med lenker.

  Flott innlegg! Du har fått en ny leser. 😉

 2. 2

  Som nybegynnerblogger har jeg vært sjenert over å kommentere andre blogger. Innlegget ditt ga meg rett.

  Hva er en nofollow-blogg, og hvordan vet jeg om jeg har en?

  Takk

  Bill

 3. 3

  Takk Doug. Denne informasjonen var veldig nyttig for meg når jeg prøvde å skille bloggsådd kontra spamming til mine småbedriftskunder. Det har også inspirert meg til å kommentere noen flere blogger selv! 🙂

 4. 4

  Av en eller annen merkelig grunn kan jeg ikke engang logge på Technorati, men det er en annen sak.

  Det du har beskrevet fungerer bra for individuelle eller bransjespesifikke blogger. For bedriftsblogger er den samme metoden ikke like effektiv fordi bedriftsblogger blir sett på som en måte å markedsføre en bedrift på og lider som et resultat.

  Jeg har ennå ikke sett en bedriftsblogg som har et høyt nivå av aksjer eller kommentarer med jevne mellomrom.

  • 5

   Hvis bedriftsbloggen er satt rundt å selge et produkt, er jeg enig i at det er vanskelig å komme med kommentarer. Men når bloggen har et formål utenfor salg, er det mange muligheter.

   https://blog.facebook.com/ - får titusenvis av kommentarer. Jeg skjønner at de er en sosial plattform, skjønt ... og kanskje et unntak siden de har milliarder kunder 🙂
   http://www.lulu.com/blog/ - når innholdet er riktig, vil du se ganske mye aktivitet her.

   • 6

    Takk for svaret ditt.

    For bedriftsblogger, som du har uttalt, bør bloggen ha et bredere fokus og ikke begrenset til å plugge egne produkter eller tjenester. Jeg har laget kvalitetsinnhold til bedriftsbloggen vår, og den fungerer godt når det gjelder besøk, men ikke i veien for brukeraktivitet.

    Jeg vil fortsette å prøve og takk for nyttig informasjon.

 5. 7
 6. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.