Hvordan utvikle et stort verdiproposisjon

Hvordan du skriver et verdifullt forslag

En av de konstante kampene jeg sliter med selskaper er å slutte å tenke på hva de gjør og begynn å tenke på hvorfor folk bruker produktet eller tjenesten. Jeg gir deg et raskt eksempel ... hver dag, du finner meg å ta opp og redigere podcaster, skrive integrasjonskode, implementere tredjepartsløsninger og trene kundene mine. Bla, bla, bla ... det er ikke derfor folk kontraherer tjenestene mine. De kunne få noen av disse tjenestene på Fiverr for hundrelapper i jobben. Kundene mine ansetter meg fordi jeg er i stand til å transformere deres digitale markedsføringsarbeid og øke resultatene deres betydelig for en beskjeden investering.

Det er en analogi jeg ofte bruker. Jeg har en bil som jeg tar med til vedlikehold hver måned eller så. Det er for å holde bilen min i god form og holde meg frem og tilbake på jobb. Jeg er ikke den mekanikeren. Nå, hvis jeg ønsket å få bilen min endret og oppgradert for å vinne løp, ville jeg bringe den til den mekanikeren? Nei. Byrået mitt er ikke en oljeskiftbutikk, det er det vinn løpet butikk.

Høres enkelt ut, ikke sant? Nei ... fordi selskapene tror de handler etter en oljeskifte, men de virkelig trenger å vinne løpet.

Hva er en Value Proposition?

Verdiproposisjonen din, også kjent som UVP (Unique Value Propositions), er en kort uttalelse som omfattet fordelene med tjenestene du har levert, samt hvordan du skiller deg fra konkurrentene dine.

Proffstips: Før du går videre med hva tror du er din unike verdi proposisjon ... spør dine nåværende kunder eller kunder! Du kan bli overrasket over at det ikke er det du faktisk tror det er.

Din verdivurdering må oppnå fire ting:

  1. Det må fange den besøkendes oppmerksomhet. Bedriften din får ikke resultatene de forventer av markedsføringsinvesteringene dine - det er derfor folk ansetter meg.
  2. Det må være enkelt å forstå. Jeg deler at et forretningsforhold med meg koster mindre enn kostnaden for en heltidsansatt mens jeg gir tiår med kompetanse.
  3. Det må differensiere deg fra konkurrentene dine på nettet. Hvis listen over verdiforslag er lik konkurrentene dine, kan du fokusere på en som de ikke er fokusert på. I mitt eksempel er vi ikke et byrå som er fokusert på en enkelt kanal, min ekspertise spenner over en rekke teknologier og strategier, slik at jeg kan gi råd til bedriftsledere om hvordan de kan forbedre virksomheten mens de kommuniserer til ressursene om hvordan de skal utføre den.
  4. Det må være fristende nok til å faktisk svinge besøkendes kjøpsbeslutning. Eksempel: Vi tilbyr en 30 dagers ut til sponsorene våre siden vi tror på verdien vår og ønsker å sikre vår klients suksess.

I e-handelsbransjen er det flere vanlige unike verdiforslag ... hastigheten på levering, fraktkostnader, returpolicyer, garantier til lave priser, transaksjonssikkerhet, lagerstatus. Alt dette brukes til å øke tilliten og få den besøkende til et salg uten at de forlater nettstedet og sammenligner shopping et annet sted. For ditt produkt eller din tjeneste må du være kreativ ... er det ressursene dine? Plassering? Erfaring? Kunder? Kvalitet? Koste?

Når du har bestemt et unikt verdiproposisjon, må du kommunisere det internt og konsekvent legge det inn i alle salgs- og markedsføringsmeldinger du distribuerer.

Et godt eksempel er Lifeline Data Centers, a Midtvesten colocation anlegget og kunden vår. De har mer rom for skalering enn noen annen konkurrent i Midtvesten. De er sertifiserte for føderale topphemmelige data. Og ... de bygger for øyeblikket kontorlokaler i sine fasiliteter. Kombinasjonen er så unik at vi jobber med dem om en redesign av nettsted og merkevare som fullt ut vil omfatte differensieringen!

UVP-en din fører kanskje ikke til en hel rebranding ... men det burde være tydelig fra nettet ditt, det sosiale og søkeområdet ditt verdifulle forslag! Her er en flott infografikk fra QuickSprout, Hvordan du skriver et verdifullt forslag.

Hvordan du skriver et verdifullt forslag

2 Kommentarer

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.