Jeg brøt WordPress 2.1

Ok, alle slutter å snike .... Jeg vet at dette er standardtemaet. I stedet for å prøve å 'fikse' det gamle temaet mitt og all den egendefinerte koden jeg hadde lagt inn der, bestemte jeg meg for å skrape den helt. Så det er bare å holde ut med meg en stund mens jeg bygger mitt første tema for WordPress. Jeg skal beholde dette stygge temaet for å motivere meg selv til å få utført temaet og der ute raskere. Jeg begynte på det i går kveld!

12 Kommentarer

 1. 1

  Lykke til. Alt gikk bra for meg, men jeg ventet på krasj. Jeg er alltid mistenksom på at noe kommer til å gå veldig galt når jeg oppdaterer WordPress, men så langt har det aldri gjort.

 2. 2
 3. 3

  Flott innleggstitel 🙂 Bildekoblinger var litt buggy etter min WordPress-oppgradering, men ellers er det ganske glatt.

  Jeg stoler på at det nye temaet ditt vil se glatt ut!

 4. 4

  Lykke til Doug. Jeg har utsatt oppgraderingen til WordPress 2.1 fordi jeg er bekymret for å lide den samme skjebnen.

  Jeg har gjort ganske mange WordPress-temaer tidligere, så vær så snill å gi meg et rop hvis du trenger hjelp med det.

 5. 5

  Hei Doug,

  Jeg synes temaet ditt som "standard" ser bra ut! Det ser ikke så ille ut som du forestiller deg. Og jeg tror du nettopp har bevist at selv "standard" -temaet kan se bra ut med bare noen justeringer.

  Men å ha et tilpasset tema skape en identitet - det er det blogging handler om, og vi må alle ha en unik blogg som vi virkelig kan vise frem for verden!

  Jeg gleder meg til å se det nye temaet ditt.

 6. 6
 7. 7

  Wow - fantastisk støtte. Takk alle sammen! Jeg liker faktisk enkelheten i dette temaet. Jeg skal se om jeg kan innlemme noe av det enkle i temaet mitt - den siste var litt opptatt!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Jeg forstår fullt ut. Jeg var den nye siden jeg var klar til å gå til jeg også brøt temaet mitt. Litt flikking gjorde ting verre. Jeg måtte bygge den opp igjen. Alt mens mitt forrige - ikke blogging - nettsted var nede. I utgangspunktet var jeg nesten en måned uten nettsted. Og jeg er en webutvikler.

 11. 11
 12. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.