Jeg brøt WordPress 2.1

Ok, alle slutter å snike .... Jeg vet at dette er standardtemaet. I stedet for å prøve å 'fikse' det gamle temaet mitt og all den egendefinerte koden jeg hadde lagt inn der, bestemte jeg meg for å skrape den helt. Så det er bare å holde ut med meg en stund mens jeg bygger mitt første tema for WordPress. Jeg skal beholde dette stygge temaet for å motivere meg selv til å få temaet gjort og der ute raskere. Jeg begynte på det i går kveld!

12 Kommentarer

 1. 1

  Lykke til. Alt gikk bra for meg, men jeg ventet på krasjen. Jeg har alltid mistanke om at noe kommer til å gå fryktelig galt når jeg oppdaterer WordPress, men så langt har det aldri gjort det.

 2. 2
 3. 3

  Flott innleggstittel 🙂 Bildelkene var litt buggy etter WordPress-oppgraderingen min, men ellers er det ganske glatt.

  Jeg stoler på at det nye temaet ditt vil se glatt ut!

 4. 4

  Lykke til Doug. Jeg har utsett å oppgradere til WordPress 2.1 fordi jeg er bekymret for å lide samme skjebne.

  Jeg har laget en del WordPress-temaer i det siste, så gi meg gjerne et rop hvis du trenger hjelp med det.

 5. 5

  Hei Doug,

  Jeg synes "standard"-temaet ditt ser bra ut! Det ser ikke så ille ut som du forestiller deg. Og jeg tror du nettopp har bevist at selv "standard"-temaet kan se bra ut med bare noen justeringer.

  Men å ha et tilpasset tema skaper en identitet – det er det blogging handler om, og vi trenger alle å ha en unik blogg som vi virkelig kan vise frem til verden!

  Jeg ser frem til å se det nye temaet ditt.

 6. 6
 7. 7

  Wow – fantastisk støtte. Takk alle sammen! Jeg liker faktisk enkelheten i dette temaet. Jeg skal se om jeg kan inkorporere noe av enkelheten i temaet mitt – min siste var litt travel!

 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Jeg forstår fullt ut. I min nye side var jeg klar til å gå til jeg brøt temaet mitt også. Litt fiksing gjorde ting verre. Jeg måtte bygge den opp igjen. Alt mens min forrige – ikke bloggende – side var nede. I utgangspunktet var jeg nesten en måned uten nettside. Og jeg er en webforretningsutvikler.

 11. 11
 12. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.