Jeg velger Indy! i The Indianapolis Star

Jeg velger Indy!John Ketzenberger skrev en fin Artikkel on Jeg velger Indy! i dagens Indianapolis Star.

Det som er kult er nettstedet nettopp skjedd. Tatt i betraktning at staten nettopp har betalt $ 90,000 XNUMX for slagordet dud-turisme "Start motorene dine på nytt," er det forfriskende å se en god, gratis idé. - John Ketzenberger

Pat Coyle og jeg startet nettstedet av nettopp denne grunn. Det er mer enn en million historier der ute om hvorfor folk velger Indianapolis, og vi synes det er viktig å få ordet ut til folk som ikke en gang ser oss på kartet. Det er også et flott eksperiment for blogosfæren ... Jeg er ikke sikker på at noen andre har gjort noe slikt for å markedsføre sin lokale region.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.