Kanskje du bare ikke er god på dette

ballett

Noen ganger blir du velsignet av noen som tar deg tid til å takke deg etter at du holder en tale. Jeg tuller med folk som forteller meg hvor flott en økt var ved å fortelle dem at jeg aldri har vært flink til ballett. Det blir alltid en latter, men det er en historie bak den.

Jeg elsker faktisk å danse.

Moren min fikk meg til å ta tap- og jazz-leksjoner for det meste av barndommen. Heldigvis klarte jeg å skjule det faktum for de fleste av vennene mine. Jeg gikk også på skolen to byer fra studioet, så jeg måtte aldri bekymre meg for at noen møtte opp til en overlegg og kjente meg igjen i paljettvesten og sprutskoene i lakkskinn.

Bland, hopp, skritt.

Tilbake til poenget. Noen mennesker er rett og slett ikke flinke til å danse. Sønnen min har for eksempel utrolig rytme. Han spiller massevis av instrumenter og blander musikk som høres utrolig ut. Men legg ham på et dansegulv, og han ser ut som om han er en påfugl med en forstuet ankel som får anfall. (Beklager Bill, jeg elsker deg fremdeles!) Heldig for oss alle, inkludert den fantastiske kjæresten, han er veldig god i matte. Han er veldig, veldig god i matte.

Pirouette.

Ok ... her er poenget. Noen suger på Twitter, andre suger på Facebook og enda flere suger på blogging. Slutt å prøve å få dem til å gjøre det de aldri kommer til å bli gode på. Noen selskaper er i samme båt. De er ikke gode på det ... de kommer aldri til å bli gode på det. Slutt å prøve å snakke dem om det. La dem fortsette å gjøre det de er veldig flinke til.

Jeg er ikke god på ballett.

Jeg har faktisk aldri prøvd ballett. Og heldig for meg, skal du ikke få meg til å prøve det. Hvis du suger på Twitter, investerer du tiden din andre steder. Hvis du suger på Facebook, må du slutte å tette folks vegger med konkurranser om hva slags dyreparkdyr du ser ut. Hvis du suger av blogging, kan du finne noen som er flinke til det og få dem til å skrive innholdet.

Hopp over, hopp, et grand plié.

Kanskje du bare ikke er god på dette sosiale medier. Det er greit, jeg er sikker på at du er flott på noe annet. Hvis du har gitt sosiale medier ditt beste skudd og ikke kommer noen vei, kan du gjøre det i stedet.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.