Jeg hater bloggards

hyle

Seth har en poste på siden hans som minnet meg om å skrive dette.

Jeg elsker å blogge. Men jeg hater blogger. Det er et nytt begrep som jeg har skrevet for bloggere som rett og slett er for late til å blogge - men heller bare vil gi opp igjen en annen blogg, noen ganger ord for ord. Det er lat og det er ganske mye å stjele siden treff kanskje bare gjør det til siden deres i stedet for den opprinnelige bloggeren. Nå, hvis du har en motstridende eller støttende uttalelse som du ønsker å legge til i samtalen - det er det Blogging er for! Det er samtalen i blogosfæren.

Hvis du bare vil peke lesere av bloggen din til en annen blogg, så bruk Google Reader og installer javaskriptet for å vise de "stjernemerkede" artiklene (sjekk ut sidefeltet på hjemmesiden min). Dette er lenker til artikler som jeg synes er viktige - men jeg bestemte meg for at jeg ikke hadde noe å legge til i samtalen.

Det er så enkelt for en blogger å prøve å være som andre bloggere, bare fordi det er så mye innspill tilgjengelig. Stå imot! - Seth Godin

Neste nivå lavere enn blogger er aggregatorene. Dette er nettsteder som bare skraper innholdet ditt og legger det på nettstedet. Disse avskumssugerne er latterlige. Jeg tror det er intet mindre enn plagiering. Jada - de har en lenke tilbake til siden din der du har lagt ut, men de har allerede tjent penger på innholdet ditt. Det er tyveri, enkelt og greit.

Hvis dere vet hvordan vi kan bekjempe dette, kan du kommentere dette. Jeg vil at det skal stoppe!

Oppdatering: Copyblogger har identifisert en Bloggard. Dette var en feil i en innsendingsprosess i henhold til Telegraph-nettstedet.
Oppdatering: Ajay D'Souzas innhold stjålet

8 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Bloggards, jeg må huske det.

  Jeg arbeider mye med problemer med opphavsretts- og innholdstyveri i bloggverdenene, det er nå et av mine primære fokusområder.

  Det er en ganske merkelig verden skjønt. Noe deling og oppstøt forventes, men hvis man ikke legger originalitet til det, er det vanligvis et skrik. Man forventes å bygge, ikke bare gjenta.

  Attribusjon er selvfølgelig alltid et krav.

  Det er bare ordningen jeg ser. Du er gjerne uenig.

 3. 3
 4. 4

  Jeg vet ikke hvor mulig det er å bekjempe bloggards eller spam-aggregatorer.

  Aggregatorer kan stoppes hvis du bruker .htaccess. Disse må imidlertid gjøres for hver enkelt aggregator.

  bloggards, tviler jeg på, rett og slett fordi de er late mennesker uten respekt å stjele innhold fra andre! X (

 5. 5

  Å mann, nok et flott innlegg 😀

  Nylig fant jeg et nettsted som ganske mye kopierte Problogger.net sine innlegg ord for ord. Da jeg kom tilbake, hadde han slettet alt, og beklaget at han brukte en feedaggregat - så gikk han tilbake til å kopiere andre nettsteder igjen! Skum bastards = (

 6. 6

  Du sier, "Det er et nytt begrep som jeg har skrevet ..."

  Men akk, nei!

  'Bloggard' er et varemerke for Arthur Cronos, i bruk i mange år. For * original *, * real * og * only * Adventures of Bloggard, besøk bloggard.com og få den rette scoop.

  Og når det gjelder disse påstandene du har kommet med, hvorfor, de må uten tvil være ubehagelige bakvaskelser, uhyggelige aspirasjoner og uhyggelige falske fremstillinger. Men jeg er sikker på at du mente det på en fin måte.

 7. 7

  Jeg mente det på den fineste måten, Arthur! Jeg er så glad for at:

  1. Begrepet gikk aldri for fullt!
  2. Du er så hyggelig med varemerket ditt!

  Hvis du er DEN offisielle Bloggard, kan jeg forsikre deg om at jeg ikke hater deg!

  PS: Hvor kan jeg finne en video av noen som spiller Mobius Megatar?

 8. 8

  Hmmm ... bloggards ay?

  Vel, da må blogggregatorer være ... (trommelrull) bloggatorer (fyrverkeri, pandemonium, rask fade)!

  Hmmm, bare syv innlegg for bloggator, ikke dårlig, ikke dårlig, får original widdit

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.