Jeg har skyld i sosiale medier

douglas karr skyld

douglas karr skyldJeg har skyld. Nei - det er ikke skyld at jeg skulle ha brukt et par dollar på et lagerfoto i stedet for å ta et bilde av meg selv. Det er skyldfølelse at jeg ikke har deltatt i mine sosiale nettverk.

Google+ har ikke hjulpet. Det ser ut til at jeg nå må fortsette samtaler i fem universer i stedet for de fire ... bloggen min, Facebook , LinkedIn og Twitter. Jeg registrerte meg akkurat for Spotify ... og jeg hørte Pandora snart lanserer et sosialt nettverk. Jeg administrerer også et sosialt nettverk for Marine veterinærer.

Ugh.

En kombinasjon av massevis av arbeid og å være syk de siste ukene, har meg full av skyld ... Jeg snakker ikke til deg. Jeg holder ikke kontakt med deg. Jeg gjør ikke mitt for å hjelpe deg med å holde interessen for meg. Å helt sikkert ... Jeg har kastet ut en crapload av infographics for å holde deg interessert ... og noen verdige lenker her og der å kommentere. Men jeg vet at jeg ikke gjør nok for å beholde deg.

De skyld dreper meg.

Jeg tuller faktisk ikke. Jeg vil at du skal vite det, fordi du kan gjennomgå det samme. Jeg hører folk spør meg hele tiden: "Hvordan finner du tiden?". Det er ikke lett. Faktisk - mellom å være syk, reise til utlandet, flytte hjem, være far, tale for publikum, kjøre radioprogrammet, gjøre utvikling, gå på salgssamtaler, skrive for publikasjoner og faktisk utføre kontraktene vi har med kunder ... Jeg er ikke følge med. Takk og lov, jeg har mine kolleger, venner og forståelsesfulle kunder og potensielle kunder som stiller med meg.

Meh.

Så den første tingen å gå var selve strategien som førte meg dit jeg er ... min sosiale tilstedeværelse. Foreløpig vet jeg at jeg kan ta en liten hit, og jeg vil sprette tilbake. Men hvis jeg fortsetter å opprettholde dette tapet av fart, vil det ha en negativ innvirkning på alt jeg gjør. Jeg skal gjøre det bedre. Jeg lover. Ikke forlat meg ennå - du har ikke sett det beste av meg i det siste, og jeg kan forsikre deg om at det kommer snart noen gode ting! Bli værende.

Sukk.

Nok en gang ... beklager bildet. Jeg hadde ikke tid til å rote meg gjennom arkivfoto-nettstedene. Klokka 10:40 Jeg skal hjem nå.

7 Kommentarer

  1. 1

    Jeg syntes synd på deg, så jeg lastet ned bildet ditt og lastet opp til iStockPhoto. Så nå *er* det et arkivbilde! (tuller selvfølgelig)

  2. 2

    Jeg syntes synd på deg, så jeg lastet ned bildet ditt og lastet opp til iStockPhoto. Så nå *er* det et arkivbilde! (tuller selvfølgelig)

  3. 6

    Jeg syntes synd på deg, så jeg lastet ned bildet ditt og lastet opp til iStockPhoto. Så nå *er* det et arkivbilde! (tuller selvfølgelig)

  4. 7

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.