Jeg har nettopp sendt $ 1000 til Noah!

Beklager for sen løp på dette! Vi sendte en liste over oppføringene til Ade med hver oppføring som har et tilfeldig nummer tilknyttet (bruker RAND-funksjonen i Excel og sorterer deretter kolonnen). Vi hadde da Hannes velg et tilfeldig tall innenfor de 108 oppføringene, slik at Hannes ikke vet hvem vinneren ville være. Vinneren av $ 1,000-utdelingen var Noah kl wpstar.com!

wpstar

For å dekke Paypal-transaksjonskostnadene sendte jeg faktisk $ 1,040 XNUMX til Noah! Gratulerer Noah! Resten av premiene vil være på vei også!

7 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Vel, dette er en stor overraskelse for meg siden jeg har vært sykemeldt hele dagen! Jeg vil si at dette er motivasjon for å lese bloggen din oftere, men jeg har allerede lest stort sett hvert innlegg. Takk for at du holdt en flott konkurranse, og jeg håper at du og sponsorene dine også er glade.

  Denne typen ting hjelper meg virkelig å rettferdiggjøre min blogglestetid for min kone 🙂

 3. 3

  Gratulerer Noah! Jeg har nettopp sendt deg lenker for ekstra premier.

  Det var en morsom konkurranse - jeg ser frem til din neste konkurranse Doug 😉

 4. 4
  • 5

   Hei Maria,

   Det hele gikk til hovedprisvinneren! Neste konkurranse skal jeg definitivt ha første, andre, tredje premie ... Jeg tror ikke denne konkurransen vakte like mye oppmerksomhet med bare én vinner. (Men det gjorde Noah lykkelig!)

   Doug

 5. 6

  Oooh ok! Jeg misforsto da.

  Jeg håper at du til neste gang vil gjøre det lettere for folk å delta. Å ha 10 sponsorer å skrive om er ikke veldig oppmuntrende. Selvfølgelig vil vi alle ha ekstra bidrag, men for ting som kan være mer effektive for deg også, som å gi deg tommelen opp på SU, abonnere på feeden din, favorisere deg på Technorati osv ...

  Min mening skjønt. 🙂

 6. 7

  Bra innlegg. Du kommer med noen gode poeng som folk flest ikke helt forstår.

  “Beklager for sen løp på dette! Vi sendte en liste over oppføringene til Ade, hvor hver oppføring hadde et tilfeldig tall tilknyttet (ved hjelp av RAND-funksjonen i Excel og deretter sorterer kolonnen). Vi fikk da Hannes til å velge et tilfeldig tall innenfor de 108 oppføringene, slik at Hannes ikke ville vite hvem vinneren ville være. Vinneren av $ 1,000-utdelingen var Noah på wpstar.com! ”

  Jeg liker hvordan du forklarte det. Veldig hjelpsom. Takk.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.