IPad-sprøyten ... Hvorfor er du neste

flipboard ipad

flipboard ipadVi hadde et par folk som klaget over at bloggen hadde et problem på iPad der de faktisk ikke kunne lese innleggene. Dette handlet om den tiende personen som klaget over bloggen vår og iPad, så jeg endelig brøt sammen og vi kjøpte noen få. En er for meg, en for Stephen, utvikleren vår ... og den andre er for en av dere heldige lesere.

Noen dager senere, og jeg er helt hekta. IPad er litt tyngre enn jeg trodde den skulle være, men den gir en mye lettere bærbar veske når jeg drar hjem hver natt. Skjermdefinisjonen er ganske fantastisk, og grensesnittet er mye, om ikke akkurat, som iPhone. Jeg spottet med å kjøpe en ... det virket som sløsing med penger uten telefonen og kameraet (jeg hørte kameraet kom ut i mars). Det har det ikke vært.

Jeg har allerede skrevet om Det daglige og min intriger med dette programmet som leverer nyhetene på en veldig kul måte, men det meste av min kjærlighet til iPad er akkurat måten utviklere har utnyttet berøringen og eiendommen for å gi et langt bedre samspill.

Eksemplet som jeg elsker å vise er Flipboard, et program som skyver alt innholdet ditt til pent organiserte sider som du ganske enkelt kan bla gjennom. Du kan også i likhet med dem, svar på Twitter, videresend eller send artikkelen via e-post. Søknaden er så enkel å bruke at jeg faktisk har returnert til RSS-feedene mine og sluker dem nå hver morgen.

Nøkkelen for markedsførere her er å forstå at brukerinteraksjonen igjen endres med nettstedet ditt. Jeg forventer ikke at alle skal gå ut og optimalisere et unikt brukergrensesnitt bare for iPad (selv om vi ser på det nå), men jeg vil anbefale deg å gjøre mer enn å bare gjøre nettstedet ditt lesbart på en av disse enhetene. Som iPad-bruker kjeder jeg meg offisielt med det typiske nettstedet, og jeg ser etter den neste flotte brukeropplevelsen.

Denne ukens vinner

Denne uken vant curiousmeboston @_______! Vi venter på å høre fra dem for å se hvilken premie de ønsker å velge. Det kommer mange flere premier - inkludert Formstakk - bygg skjemaer enkelt på nettet, Vontoo - send talepåminnelser, og Tinderbox bygge, presentere og spore forslag enkelt online!

5 Kommentarer

 1. 1

  Doug, velkommen til festen!

  Mens jeg var en tidlig konvertitt (og fremdeles elsker saken), forsto jeg virkelig kraften til det som hadde blitt skapt da min 74 år gamle far bestilte en før jeg gjorde ... og vurderer nå en annen fordi en ikke er nok til hans to-personers husstand. Bare et annet eksempel på fremragende industriell design kombinert med kreativ utvikling. I likhet med iPhone er den kuleste funksjonen programvaren og det faktum at opplevelsen kontinuerlig kan forbedres av bedre applikasjoner.

  The Daily er et godt eksempel på denne iterative prosessen. Selv om det er veldig kult, nytt og ikke helt som noe annet tilgjengelig, er det fortsatt mye rom for forbedring (går for sakte, oppdateringer tar for lang tid osv.) Men faktum er at det * vil * fortsette å bli bedre , noe som også gjør den generelle opplevelsen med enheten bedre. Morsomme ting!

  / Jim

 2. 2

  Da iPad først ble introdusert, rev jeg den verbalt fra hverandre til alle som ville lytte. Apple og Steve Jobs trodde virkelig at de ville gjøre netbooks ubrukelige?

  Men etter nylig erfaring, er jeg konvertitt. UI-opplevelsen er flott, og utviklere har laget vakre, elegante apper for å utnytte iPadens beste funksjoner.

  Mens jeg venter til versjon 2, skal jeg bite i kulen og kjøpe en selv, så også jeg kan være en del av den kule mengden. 🙂

 3. 3

  Da iPad først ble introdusert, rev jeg den verbalt fra hverandre til alle som ville lytte. Apple og Steve Jobs trodde virkelig at de ville gjøre netbooks ubrukelige?

  Men etter nylig erfaring, er jeg konvertitt. UI-opplevelsen er flott, og utviklere har laget vakre, elegante apper for å utnytte iPadens beste funksjoner.

  Mens jeg venter til versjon 2, skal jeg bite i kulen og kjøpe en selv, så også jeg kan være en del av den kule mengden. 🙂

 4. 4

  Flott beskrivelse av Flipboard, det er et fantastisk program. Godt poeng om å sørge for at nettstedet ditt er lesbart på en iPad, ikke sikker på at alle vil tenke på det.

 5. 5

  Jeg elsker det absolutt. Så snart skrivingen blir litt mer flytende og multi-tasking er grundig raffinert, vil jeg legge den bærbare datamaskinen hjemme og tømme rundt en iPad.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.