Jeg sverger! Eller burde jeg?

Paula Mooney skrev en nylig entry om bloggere som snakker. Jeg er nysgjerrig på hva du synes:

For å være ærlig, det er noen blogger jeg besøker der jeg leser rett gjennom det ... alle tilfeldigvis er humoristiske. Jeg sliter med å holde meg på blogger som skremmer eller sverger uten tilsynelatende grunn. Hvis det blir sagt av sinne, vil jeg definitivt ikke komme tilbake på nytt besøk.

Tre grunner til at du ikke skal snakke på bloggen din:

 1. Ordene dine på nettet kan være lengre enn du vil. Det ville være uheldig å bli husket for å snakke.
 2. Det er mange ord som du sannsynligvis aldri har hørt om ... prøv noen nye.
 3. Cussing kan fornærme noen, og ikke cussing vil ikke fornærme noen.

Del dine tanker. Blir jeg rett og slett en curmudgeon? Merk: Ingen cussing!

13 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  En av bloggene jeg følger inkluderer betydelig banning. Personen er tydelig såret over retningen bransjen tar, og det virker som den eneste måten følelsene hans virkelig kan uttrykkes på. Han ser ikke ut til å banne i ikke-bransjerelaterte innlegg. Selv om jeg ikke synes språket hans er passende, er det åpenbart at følelsene hans er såret, og jeg kan plukke det opp fra hans valg av språk.

  Jeg vil ikke banne på bloggen min. Jeg vil at de som kjører på tvers av innholdet mitt, skal fokusere på innholdet, ikke språket som brukes til å levere det.

 4. 4

  Å snakke er en sving for meg, og jeg ser flere og flere kvinner som bruker banneord eller ord ellers hadde fått deg en munn full av såpe i løpet av min tid. Synes de synes det får dem til å se kule ut, eller de må virkelig føle seg uavhengige nok til ikke å bekymre seg for hva folk tror. De fleste vil ikke fortelle deg det; de bare unngår bloggen din! Hvis man ikke kan avstå fra å bruke forbannelsesord på bloggen sin, trenger de ikke å blogge. Som nevnt, vil det være på søkemotorer lenger enn vi vil tro!

 5. 5

  Jeg synes å banne med måte er greit. Men hvis hvert annet innlegg er en rant med banneord, ville jeg sannsynligvis slutte å lese.

  Det er rett og slett ikke nødvendig.

 6. 6

  Takk for at du startet diskusjonen, Doug. Jeg bryr meg ikke om å høre eller lese banning, og jeg vil ikke gjøre det selv. Det er sikkert mer veltalende måter å uttrykke seg på, selv i sinne. Hvis jeg leser en blogger som gjør det en gang, vil det ikke hindre meg i å komme tilbake. Hvis det blir en vane, vil jeg unngå dette nettstedet.

 7. 7
 8. 8

  Sterling, jeg tror å bruke banneord for spesiell innvirkning bare viser hvor lite kommando vi har av tungen vår eller kanskje det engelske språket. For meg er det ingen "passende" måte å forbanne eller banne på. Det gjør meg syk å høre folk bruke bestemte ord som de var normale, hver dag ord (de blir slik for de unge), når de virkelig skader sin egen karakter

 9. 9

  Og hvorfor er disse ordene støtende? Fordi de kommer fra saksiske eller keltiske tunger. Hvis jeg sier "kopuler!" eller "avføring!" ingen blir fornærmet. Til slutt er det bare en rasefordom som har blitt opprettholdt i årtusen.

 10. 10

  Jeg noen ganger cuss, jeg bryr meg ikke om å gjøre det på bloggen min, og for en macho ruff rundt kantene stakkars gutt, jeg sverger ikke mye. Jeg var på en taverna i Baltimore nylig, og to damer formulerte og mf formulerte så mye at jeg ble fornærmet. Jeg kommenterte ikke, men det plaget meg. Jeg har funnet Paulas kloke og oppriktige spørsmål. Hvis Paula sier at det ikke er riktig, der har du det

 11. 11

  JD, sier mannen min, når han hører en kvinne snakke sånn, får det henne til å høres ut som aw…. Det er bare søppel snakk med meg, og du trenger ikke å gjøre det. Men det ser ut til at det er 'trenden' nå dager blant så mange, og jeg tror ikke det hjelper dem en gang.

 12. 13

  Jeg er enig i at 99% av tiden er forbannelse helt unødvendig. Det er imidlertid noen få tilfeller når det virkelig er den beste måten å uttrykke hvordan du føler om noe. Personlig kan jeg ikke huske at jeg noen gang har bannet i et blogginnlegg, men jeg ville heller ikke utelukke det.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.