Mobil- og nettbrettmarkedsføring

Internet Explorer tenker nytt på nytt

IE7 har noen sterke styrker, men jeg har også skrevet hvorfor jeg tror det mister markedsandeler og frustrerende for den gjennomsnittlige brukeren å bruke ... spesielt menysystemet som spenner helt til venstre og lengst til høyre for applikasjonen.

Jeg skrev om IE7 og det er forferdelig brukervennlighet for litt over en måned siden. Det ser ut til at IE-teamet har tenkt på sin strategi med den kommende vedlikeholdsutgivelsen av IE7. Menylinjen vises nå som standard.

Før du tror jeg klapper meg selv på ryggen, bør du vite at jeg am glad for at IE gikk ut av de normale grensene og prøvde et nytt brukerparadigme. Problemet mitt er at jeg ikke er sikker på at de noen gang har testet det paradigmet før de ga ut det.

Jeg tror det ville være en utrolig strategi for teamet å introdusere båndgrensesnittet og "Office Button" -funksjonaliteten som er, IMHO, et fantastisk skritt fremover i brukervennlighet i Office 2007. Ikke bare ville det forbedre brukervennligheten til nettleseren, den ville skille den fra konkurrentene, introdusere folk for båndgrensesnittet - kanskje få litt ekstra adopsjon, og det ville gi Microsoft-produktet mer på linje med resten av familien.

Selvfølgelig tror jeg fortsatt at nettleseren som vil tråkke i konkurransen først vil være nettleser som introduserer mest "out of the box" brukergrensesnittkomponenter. Uten noe krav om nedlasting, hvis jeg kunne programmere i en dataramme, HTML-editor, kalenderkomponent, bildemanipulering ... med innfødte tilpassede xhtml-koder og stiler, ville jeg utvikle applikasjoner for den nettleseren før andre!

Douglas Karr

Douglas Karr er grunnleggeren av Martech Zone og en anerkjent ekspert på digital transformasjon. Douglas har hjulpet til med å starte flere vellykkede MarTech-oppstarter, har hjulpet til med due diligence på over 5 milliarder dollar i Martech-oppkjøp og -investeringer, og fortsetter å lansere sine egne plattformer og tjenester. Han er medgründer av Highbridge, et konsulentfirma for digital transformasjon. Douglas er også en publisert forfatter av en Dummies guide og en bok om lederskap for bedrifter.

Relaterte artikler

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.