Ignorer, mål og fokus

Gregg Stewart har et enestående innlegg som snakker til Markedsføringsintegrasjon i en desentralisert verden. Når du får en sjanse, kan du lese innlegget og vurdere - ikke bare rådene - men løsningene som tilbys. En av løsningene som ble nevnt var Aprimo. Aprimo er et Indianapolis-basert selskap som jeg hadde gleden av å snakke med de siste ukene om sosiale medier, søkemotoroptimalisering og blogging.

Med summingen av alle disse sosiale medieverktøyene for sent, kan den typiske markedsføreren løpe fra verktøy til verktøy som en gal mann som prøver å holde tritt. Alt er nytt, alt er flott ... det er den hellige gral å bygge relasjoner med forbrukerne. Jeg er veldig bekymret for vennene mine i bransjen som aldri har opplevd denne euforien før.

Her er mitt enkle råd til nettmarkedsførere:

 1. Ignorer ingenting - Jeg er talsmann for å prøve alt for å både oppleve det og tenke på dets styrker og svakheter. Så lenge det ikke er noen overbevisende grunn til at det vil skade virksomheten din, gi den en sjanse!
 2. Mål alt - alt du prøver skal måles både på kort og lang sikt. Jeg husker at når folk pleide å bruke direct mail, ville de prøve det en gang og sa at det sugde. Hvis de hadde gjort det 2 til 3 ganger, kan det ha fungert utover deres villeste drømmer. Gi den en sjanse før du bestemmer deg for at det er bortkastet tid.
 3. Fokuser på det som fungerer - Årsaken til at jeg er så stor forkjemper for blogging, er at vi vet at det genererer mye innhold, søkemotorer finner og videreformidler innholdet til relevante søkere, og det driver et flertall av trafikken når det gjøres effektivt. Å starte med et grunnlag av flott innhold vil aldri svikte deg.

Jeg er ikke en som ignorerer lyden, men jeg tar hensyn til Analytics og måler effekten av hvordan jeg bruker alle disse forskjellige mediumene. Når jeg er sikker på at jeg har utnyttet mediet til det potensielle, bestemmer jeg meg for hvor jeg skal fokusere energien min.

I mange år har det alltid gitt meg tilbake til bloggen min.

2 Kommentarer

 1. 1

  Med markedsføring som med de fleste ting, hvis du ikke setter referanser og målretningslinjer for visse kampanjer eller oppgaver, hvordan kan du oppnå eller merke fremgang? Jeg er enig i at det alltid er lurt å utforske en ny teknologi og holde seg oppdatert på ny utvikling, men å forstå publikum og måtene og metodene de foretrekker å motta informasjon fra din bedrift eller å holde kontakten er vanligvis gode indikatorer på hvordan og i hvilke måter å kommunisere med dem og spre budskapet ditt.

  En av tingene vårt firma har gjort er å sørge for at vi virkelig forstår målgruppen, hva deres smertepunkter er, hvor de henvender seg for informasjon og ressurser osv. Dette bidrar til å påvirke hvordan vi markedsfører til dem. Hvis vi oppdager en trend i visse bransjer der de er mer kjent og stoler på visse typer markedsføring, legger vi mer vekt på dem i kampanjene våre.

  • 2

   Weten er meten! Å måle er å vite.

   Du er død, Christa! Å kjenne publikum og måle resultatene er nøkkelen til trinnvis fremgang. Tusen takk for at du ble med i samtalen!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.