Jeg er tapt uten henne

Macbook ProHennes glatte hud, lyse øyne, delikat stemme ... åh jeg savner henne. Visst, noen ganger ville hun ikke stå opp om morgenen, så jeg hadde slått henne med en eksplosjon av kald luft... men da hun var på, var hun på.

I dag måtte jeg endelig slippe henne. Hun går til legen. Forhåpentligvis kan de gjøre noen enkle operasjoner og få henne tilbake i armene mine.

Jeg er tapt uten henne. Kom tilbake snart, MacBookPro!

Til leserne mine. Vær tålmodig med meg ... Jeg har det vanskelig med tempet mitt, HP. Sukk.

3 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Hei Doug, du fortsetter med metaforen for noen flere innlegg, og jeg begynner virkelig å tro at det er noe som skjer mellom dere to! Jeg mener det i egentlig forstand 🙂

  • 3

   Ha! Jeg må fortelle deg, AL ... det er utrolig hvor mye vi tilpasser livene våre rundt våre bærbare datamaskiner når det er vår virksomhet! Jeg har heldigvis nesten alt sikkerhetskopiert til nettet på en eller annen måte – men ingenting ser ut til å være praktisk.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.