I etterkant av mitt enorme politiske innlegg

barack obama 2008

Noen ganger tror jeg at lesere av bloggen min virkelig har blitt kjent med meg gjennom årene. I går la jeg ut et blogginnlegg der jeg spurte om Obama var neste Vista. Wow, for en ildstorm som hevet! Serien med kommentarer var så ondskapsfull fra venstre og høyre at jeg nektet å legge ut mange av kommentarene.

Bloggen min er en markedsførings- og teknologiblogg, ikke en politisk blogg. Min humor var forsettlig, og jeg utnyttet absolutt populariteten til dette valget. Da jeg våknet i morges og fant ut at Barack Obama er vår valgte president, står jeg ved innlegget og håper ikke bare, men ber om at Obama leverer på endringen som han har lovet. (Som uavhengig er jeg imidlertid ikke optimistisk.)

For de fra venstre som angrep meg for innlegget, må du virkelig stoppe hatet og de onde angrepene på alle som stiller spørsmål til lederne dine. Avhørsmyndighet er en del av frihetene som jeg og andre kjempet for i dette landet, og det er vår plikt som borgere i et fritt land å stille spørsmål ved ledelse og holde dem ansvarlige. Jeg er virkelig skuffet over kommentarene som ble skrevet til meg. Jeg har aldri likt politikk og tror det er kjernen i hvorfor vi har en slik splittelse i dette landet.

Den ultimate ironien er selvfølgelig at jeg støttes Obama gjennom primærvalget og har fortalt barna mine hvor utrolig en dag i historien det ville være hvis han ble valgt til president. Det var først etter at Obama valgte Biden som visepresident, jeg sluttet å støtte hans kampanje.

For de på ikke sant, det er på tide at du tar en dyp titt på hvordan du spildte kraften din. Da du hadde muligheten til å lede dette landet, finne muligheter til å nå på tvers av partilinjer og lede ALLE til den amerikanske drømmen, ledet du i stedet med hubris og ignorerte de som trengte deg mest.

Det var forferdelig å se på hva du gjorde mot det republikanske partiet, og tapet ditt er bare din skyld. Ikke skyld det på media - du ga fôret til de som alltid kjempet mot deg.

Det er en flott dag for Amerika

Jeg har alltid vært en stolt amerikaner, men i dag er en flott dag. Uansett hvordan de neste fire årene går, er det et utrolig skritt i riktig retning for å helbrede de pågående løpsproblemene som har delt dette landet så lenge. Den måneden jeg ble født, oppstyr strødde over landet, borgerrettighetsloven ble signert og Martin Luther King ble satt til hvile.

Det er trist at det tok 40 år, men det er det fortsatt en utrolig dag i Amerika. Det er virkelig den første dagen på 40 år at dette landet har hatt en betydelig begivenhet som presset rasisme inn i takrennen det tilhører. Uansett hvilken side av midtgangen du er fra, er det en flott dag å være amerikaner.

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg er enig, takk for oppfølgingsinnlegget. Jeg støttet ikke Obama og stemte ikke på ham. Jeg tror han brakte mange flotte ting til kongressen og er den typen person jeg vil være involvert i systemet, jeg støttet ham bare ikke som leder for hele landet. Det endrer imidlertid ikke det faktum at han nå er min president og er ansvarlig for mitt land. Jeg håper også at han kan gjennomføre endringen han kjempet for gjennom alt dette. Men som deg, forventer jeg ærlig talt ikke at det skal leveres mye på det som ble lovet i kampanjer av politikere på begge sider av midtgangen.

 2. 2
 3. 3

  FWIW, jeg likte Obama-Vista-innlegget ditt grundig og følte at analogiene var søte og lette. Jeg la det til og med ut på Twitter.

  Folk trenger å lyse opp og komme seg forbi all valgretorikken. Valg er konkurranser. Konkurranser er konkurransedyktige og fremhever noen ganger kandidatens feil og forskjeller. Det er mye mer som binder oss sammen enn å rive oss fra hverandre. Vi er alle sammen i dette. Mr. Obama er ALLE i USAs valgte president nå, ikke bare demokratene.

  La oss bevege oss fremover og i god hastighet og løse våre problemer.

 4. 5

  Doug, de onde angrepene fra venstre ble lært triks fra høyre. For første gang i mitt voksne liv er jeg stolt over å være amerikaner og stolt av landet mitt. Det er på tide for oss å komme sammen som en nasjon for det felles beste, økonomi, energi, bringe hjem troppene, gi håp for underklassen og be om at vi alle trekker oss opp som en samlet styrke bak vårt lederskap. barna våre vil være som Barack i stedet for som Mike eller 50 cent. Hvis utdanning blir en prioritet for ungdommen i Amerika enn Obama vil valget være en stor grunn til det. I noen amerikanske byer har vi en svart frafallshastighet på over 75%, slik at vi kan holde håpet levende. Doug ta på se på innlegget mitt, vår tid er kommet kl http://www.blackinbusiness.org

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.