Hvorfor innkommende samtaler er avgjørende for kundens reise

ring kundereise

Jeg må innrømme at jeg er forferdelig med samtaler, og jeg vet absolutt at jeg legger igjen penger på bordet med virksomheten min. Telefonen min ringer ofte hele dagen, og folk gidder ikke å legge igjen en melding, de går bare videre. Jeg antar at de rett og slett ikke ønsker å jobbe med et selskap som ikke svarer, og at det å svare på telefonen er en indikator på det. Det motsatte er sant - vi er veldig mottakelige for våre kunder. Det er våre potensielle kunder som ofte blir lagt til side. Ikke bra!

Og her er bevisene:

52% av de som ikke kunne snakke med en ekte person, sier at det har påvirket deres beslutning om å kjøpe.

Denne infografikken gir litt ekstra innsikt som presser meg til å hente inn ressursene vi trenger for å ha en aktiv og responsiv samtalestrategi. DialogTech (tidligere Ifbyphone) satt sammen disse dataene fra forskjellige kilder i hele bransjen - og det er vel verdt å undersøke!

Business of Conversation

Om DialogTech

DialogTech er en leder innen samtale analytics og automatisering for bedrifter, byråer og raskt voksende selskaper.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.